Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreg horgász és a tenger

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grace Wagner Elhagyva a loveboxot. 2020.10.05 19:41:19
Majdnem egy évtizedes naplózás után ma vége van a karriernek a Loveboxon. A napló menüpontot levették a fömenüböl. Ez a fajta naplóírás olyan volt mint egy önterápia: Leírtam a napi eseményeket és máris jobban voltam, bármilyen események részese is voltam. Életem legnagyobb szerelméről írtam…..
öreg horgász és a tenger 2020.10.05 20:52:41
6-22 elemzem a nőkhöz fűződő viszonyaimat, ez amolyan Cassanova effektus, ….. sok nőt ismerek, tényleg sokat, szoktam is viccesen emlegetni h a háremem….. igen, a lelki hárem aszem, majd mindegyikkel van intim lelki kapcsolatom, szeretem a finom belső női világokat, az első nő akit…..
Emlékszem nyarakra, forró, hosszú nyarakra a gyerekkoromból, ott vidéken, a bakonyban, a faluban, amikor a kakas kukorékolt és rekkenő volt a hőség, anyám az ebédet főzte a konyhában én meg babráltam a verandán a kisded játékaimmal, rádiót szereltem, ez volt a hobbym, összegyűjtöttem a faluban a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
https://gracewagner.blog.hu/admin/post/edit/16228432 Legyen rövid de kérek belőle sokat, turbózni is akarom, ismételni is akarom mint a focimeccsen a gólokat…. a szerelem nem tartós, tudjuk, ilyen a természete, nem is volna jó ha tartós lenne, nevetni sem lehet örökké, attól annyira intenzív…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Azon töprengek, mitől olyan amilyen ?.....kezdetben simán úgy kezeltem mint egy nőt akit meg akarok hódítani ha engedi magát, aztán szép lassan rádöbbentem több egy sima nőnél, stádiumokon mentem keresztül, hittem azt is unalmas, meg azt is autista, meg visszamaradott a fejlődésben, aztán kezdett…..
Bemutatkozás Bemutatkozás : 66 éves férfi vagyok és társkeresőkön nyomulok többnyire, ugyanis nőt szeretnék magam mellé találni. Ha már internetes lehetőségek biztosítják az ismerkedésnek ezt a formáját, gondoltam kihasználom, kipróbálom, ugyanis nincs annyi valós lehetőség hogy kihagyhatná…..