Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sotojo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Liga a hivatalos Twitter csatornáján közölte, hogy ezen a hétvégén az összes első-, és másodosztályú bajnoki mérkőzést megelőzően egy perces néma csönddel emlékeznek Luis Enrique lányára, Xanára...
Sotojo 2019.08.30 17:20:53
Barcanoticias 2020/2021-as mercato 2019.06.26 08:32:00
Sotojo 2019.08.29 19:09:14
@Robi71: kemény csoport az tuti
Jó kis meccsek lesznek
A Paris-Saint Germain csapata hivatalos közleményben tudatta, hogy a legnagyobb sztárjuk önkényesen nem érkezett vissza hozzájuk, és emiatt a klub büntetést helyezett kilátásba. Neymar valószínűleg ezzel a bojkottal minél hamarabb le szeretné zárni a franciaországi karrierjét, és ki akarja…..
Sotojo 2019.07.08 20:04:48
@BarcelonaFC: szappanopera
Csapó 187
A Sport információi alapján a Barcelona akármikor leigazolhatná Luist a következő szezonra, de a klub türelmet kért tőle, mert nem ő számít a prioritásnak. ..
Sotojo 2019.06.14 21:43:00
@Eminusz: nekem tetszik
Arthur Melo a nemzeti csapatban és klubszinten a pályán betöltött szerepének a különbségeit ecsetelte a média érdeklődésére. Arthur a belső középpálya jobb oldalán kap szerepet a válogatottban, Coutinho játszik a bal oldalon, és mögöttük Casemiro védekezik. ..
Sotojo 2019.06.09 07:57:43
@the12thman: ámen
Xavi Campos a Catalunya Radio Club de la Mitjanit nevezetű műsorában kifejtette, hogy a korábbi angol válogatott labdarúgó, jelenleg többek között a futball bizniszben is tevékenykedő David Beckham az USA-ba csábítaná Luis Suárezt. ..
Sotojo 2019.06.04 14:52:20
A német élvonalbeli Eintracht Frankfurt hivatalos honlapján jelentette be, hogy Luka Jovics a Real Madridhoz szerződött. A szerb támadó hat évre írt alá a spanyol csapathoz.
Luka Jovics remek idényt futott, 48 tétmérkőzésen 27 gólt és hét gólpasszt jegyzett az Eintracht színeiben. Ősszel a Fortuna Düsseldorf ellen mesterötöst jegyzett – mindezzel pedig több európai élcsapat figyelmét is felkeltette. Az Eintracht Frankfurt áprilisban jelentette be, hogy élt opciós jogával, és kölcsön után végleg megszerezte a Benficától a szerb támadót (a hírek szerint 7 millió euróért), aki 2023 nyaráig írt alá.

A találgatások a jövőjével kapcsolatban azonban nem hagytak alá, a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona érdeklődéséről is lehetett hallani. Végül a spanyol fővárosi csapat lett a befutó: Jovics hat évre aláírt a Realhoz. A vételárat nem hozták nyilvánosságra, a Marca szerint 60 millió euróban állapodtak meg a felek – a Frankfurt így 53 milliós haszonnal értékesítette 21 éves csatárát.

„Szakmailag nagy veszteség számunkra Luka távozása. A robbanékonysága és gólerőssége Európa-szerte ismertté tette, az elmúlt két évben nem csak a góljaival profitáltunk. Ugyanakkor egyértelmű volt számunkra, hogy egy pénzügyi fájdalomküszöböt át kell lépnünk. A Frankfurtnak ez egy jó és nagyon fontos transzfer. Sok sikert kívánunk Lukának a jövőben. Minden adottsága megvan hozzá, hogy nagyszerű karriert fusson be” – mondta Fredi Bobic, az Eintracht sportigazgatója
Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Messi, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..