Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bond007

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Bond007 2010.12.22 21:30:09
@Spikk:

Olyan lezárási módot ne válasszon, amellyel kapcsolatban kellő körültekintés esetén is halál lehet a vége. Ha van pénze, ha nincs.

Nem ismerem a körülményeket, és szerintem ti sem. Nem hiszem, hogy a bíróság elítélte volna az öreget, ha az általad leírt módon járt volna el.

Szerintem épp eszű embernek nem jut eszébe drótkötelet kifeszíeni egy út fölé. Gondold el, még otthon sem ki sehova sem, nemhogy egy olyan úton, ahol tudom, hogy motorosok szoktak száguldozni.

Valószínűleg ismerte a bácsi, és először meg kellett volna próbálni személyesen megbeszélni a dolgot, ha ez nem megy, akkor meg hívjon rendőrt, vagy akármi, de ezt akár emberölésnek is lehetne tekinteni, mert tudta, hogy arra nagy sebességgel motorozna, és előre látta, láthatta volna, hogy ez lehet a vége.

Üdv.
Bond007 2010.12.22 21:46:26
@mi nem foglalt még:

felmászni a póznára,és onnan lelopni a kábelt lopás,és aki oda felmászik, az tudja, hogy áram van a vezetékben

Úton motorozni egész normális dolog, még akkor is, ha esetleg magánterületen teszed ezt.

Üdv.
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
Bond007 2010.08.26 21:05:47
@Tringel #39:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Megfogadom a tanácsokat, és óvatosan fogok próbálkozni.

Télen pedig majd rendesen felkészítem magamat, meg a motort is, és jövőre komolyabban belevágok.