Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selley

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meggyőződésem, hogy az egyik legjobb Chanel kollekció a Paris-Moscow, és ki reklámozhatná ezt jobban, mint az orosz modell: Sasha Pivovarova (és melyik lehet a legjobb hely a kollekciót népszerűsítő Vogue Russia fotózáshoz? Nem más mint a párizsi orosz nagykövetség.). A…..
selley 2009.06.13 12:04:11
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
selley 2009.05.30 15:37:08
@pinduri77: köszönjük emese
Ennyi volt, kérem szépen, az ABC elkaszálta a Life on Mars című brit sorozat amerikai remake-jét, amin csak az csodálkozik, aki nem szokta olvasni a nézettséggel foglalkozó posztjainkat. A sorozat nem kezdett rosszul, de nem is volt egetrengetően jó a nézettsége, aztán szpen lassan…..
A 18 hónapos szünet után visszatérő 24 című sorozat tévéfilmként beharangozott duplarésze (mert ez az volt, egy elnyújtott felvezetés a hetedik naphoz, mondjon bármit is a producer) kulcsmomentuma az volt, amikor az összeégetett fülű, koszos Jack Bauer majdnem pofánverte a beszari…..
hogyvolt 24 3x09 21:00-22:00 2008.08.27 11:00:00
21 óra. Ez annyira tipikus, hogy mindig azt kell megmenteni, aki a megmentésünkre indult. Így van ez Chase barátunkkal is. Nem elég Jacknek a maga baja, még ezzel a nyomorulttal is kínlódnia kell. Fasza kis vő lesz belőle, ha megéri... Szóval Jack aggódik, de nincs ez másképpen a…..
Amíg az RTL Klub csatornákkal veszi körül magát, addig a Tv2-nek nem épít csatornabirodalmat és nincsenek is ilyen tervei (bár tavaly még akartak indítani egy második nagy költségvetésű csatornát), sőt más adók reklámhelyeit értékesítő sales house-át is leépítette, és az…..