Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PixelPrint

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok!   A napokban körbenéztem egy kicsit a neten, és azt vettem észre, hogy a legtöbb designertől követelményként az Adobe termékcsalád szoftvereinek az ismeretét várják el. Természetesen már én is számtalan grafikai…..
A DesignPumpa első kreatív pályázatát, melynek keretében a blog új logóját kerestük, 2009. október 8-án írtuk ki, és az igazat megvallva nem sok reményt fűztünk hozzá. A terv az volt, ha senki nem jelentkezik, akkor majd néhány hét múlva, óvatosan kitöröljük a…..
PixelPrint 2010.01.23 18:12:18
@pumpa: Pumpa vigyázz!! Itt úgytűnik mindenki szakmabeli! :)
Csak pont az Ő munkájukat hiányolom. A többieknek meg tényleg respect, hogy szántak erre időt és enegiát, mert a nagy megmondók még ezt sem tették meg. Fikázás az van, terv pedig...
Egy látszik biztosan, hogy ha nem a 9. terv fog nyerni akkor nagyot estek a "szakma" szemében:D:D
Mostmár nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a döntés!
PixelPrint 2010.01.25 01:56:34
@HDori: Kedves Dóri,
Igen, jól érezted!:D:D
És most tényleg ez az utolsó "újtervekérkeztek" post, nekilátunk a beérkezett, rengeteg logó összerendezésének, hogy valami egyszerűen áttekinthető, ugyanakkor látványos megoldással kommentezhetővé tegyük a beérkezett munkákat. Hajtás után tehát a hosszabbításban…..
PixelPrint 2010.01.14 22:35:30
@LOGOTEAM: Most esik csak le nekem, hogy eme remek blog kommentelői között Te vagy a nagy megmondó. Viszont nem látom a tervedet sehol. Hogyan van ez?! Nem sajnáltam az időt és végignéztem az összes dp logóval kapcsolatos bejegyzést remélve, hogy majd meglátom a tökéletes és megismételhetetlen pályamunkád.
De sajnos nem így történt. Nem találtam. Mint előttem valaki mondotta, (nagyon találóan) olyan ez mint a magyar foci, a leláton ott ül sok-sok szövetségi kapitány és mind jobban ért hozzá. Sajnos ez így üres puffogás amit művelsz és ok nélkül belekötsz másokba, mint most belém. És nem egy szakembert osztottál már itt ki (és a való életben is?) akik nem teljesítettek olyan rosszul ahogyan lefested. Jaaa és felmerült bennem, hogy csak nem Te vagy Póka Csaba?!?!:))
Na írj gyorsan valami degradálót a tervemre aztán ezzel be is fejeztem.
Mindenkitől elnézést, hogy eddig húztuk, de valahára azért összeállt az aktuális logókonteszt frissítés. Az utolsó pillanatban még érkezett egy-két munka, úgyhogy nem is bánom annyira. Ez úttal is köszönet minden pályázónak, remélem egyszer válaszlevelet is tudok majd…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
PixelPrint 2009.12.19 19:47:53
@Hagalex: Nem értek egyet Kobunkoval, de én is nyárigumival jöttem haza a hóban, elsőkerekes autóval. Mondjuk északi gyártmány.:)) Kis izgalommal hazaértem.
Az a helyzet, hogy ott figyel a csodás téligumim a pinyóban, de NEM volt időm felrakni mert ennyi munka/egyéb halaszthatatlan teendő nem volt nyár óta.:(
De azt osztom, hogy a téligumi Budapest belterületén közlekedőknek teljesen felesleges, holnaputánra szárazak lesznek az utak. Vidékre járok, felrakatom.
Aki vidéki vegyen téligumi, vagy járjon traktorral.
Tavaly nyáron vettem egy újabb sportkocsit. Jó idők jártak, a dollár sosem volt ilyen olcsó, a válság még sehol, és kellett valami kikapcsolódás a dolgos hétköznapok után. Egy autós újságíró, tudják, az élet császára, meg mit venne önjutalmazás-képpen, ha nem egy újabb…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Belsőség Aréna, csak nagyoknak 2009.06.09 01:46:00
Két dolgot kell leszögeznem mindjárt az elején. 1. Mindenről Schwarzenegger és a kertévék tehetnek. Ha ugyanis nem szombat éjszakára ütemezik be a remek Conan, a barbár 2 – A pusztító-t, akkor semmi gond nincs, Vályi úr reggel frissen kipattan az ágyból és a korai wellness…..
Kölcsönös udvariassági körökkel, konkrét információk nélkül ért véget a Balatonring mai, budapesti sajtótájékoztatója. A másfél hete kirobbant Talmácsi-balhé ügyében a napközben lezajlott kölcsönös egyeztetés nem hozott eredményt – most már száz százalék, hogy…..
A (és ez most nem egy névelő volt, hanem maga a név) érdekes dologra lett figyelmes egy prémium üzemanyagot tukmálós tankolás alkalmával, miszerint a százas benzin nem is biztos, hogy annyira százas. Még inkább fura benyomást kelt, hogy a kutas sem tudott magyarázatot adni olvasónk…..
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..