Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roadrunner83

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráfeküdtük a retro-vonalra, élvezettel olvassuk a régi leveleket a Zöld Pardon nevű szabadtéri egység fertőjéből.  Sziasztok! Ma fedeztem fel a blogot, és olyan üdítőnek találom, hogy megosztom én is egy majd 5 évvel ezelőtti történetemet, amelynek magam is…..
  Mel Gibson is megirigyelhetné azt a küzdelmet, amit Ipkovich György, Szombathely polgármestere kezdeményezett a T-Mobile ellen. No, nem a szolgáltatás minőségével vannak kifogásai, hanem a cég azon nyilatkozatával, miszerint erős erkölcsi aggályaikat fejezik ki a MOB…..
A képviselők már öregek és gazdagok, otthon isznak, és kifogyhatatlan alkoholkészleteik vannak – múltidéző rendeleteket hoznak. Sikerült megint a szőnyeg alá söprés.   Este 10 és reggel 6 óra között nem lehet szeszes italt árusítani egyetlen boltban sem…..
Az Európai Bizottság engedélyezné a klórral kezelt csirkék forgalmazását az EU-ban. A tegnapi bejelentés az USA-EU mezőgazdasági vita új fejezete, hiszen a tilalom feloldása elsősorban az amerikai exportérdekeknek kedvez - no meg a szabad versenynek, legalábbis a Bizottság…..