Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tikobaba

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam A kétperces munkanap 2011.07.11 12:41:00
Ez még az előző munkahelyemen történt (akkor persze nem írtam meg), és most az egyik, akkori kolléganőm FB-bejegyzéséről jutott eszembe, miszerint ma majdnem elfelejtett munkába menni.Nos, nekem volt ennél kacifántosabb is, egy kétperces munkanap. Akkor az épp egy lassú,…..
Segítsetek egy pityergő kislánynak! Szegény Björk, véletlenül összetörte a kedvenc bögrémet, és most nagyon szomorú. A helyzetet nehezíti, hogy a cuccot jó tíz éve, még egyetemistaként vettem, és persze fogalmam sincs, hogy hol.Van egy fotóm a tárgyról:Sajnos nem nagyon…..
tikobaba 2010.09.08 20:37:49
zoli voltam Szia, olvaslak! 2010.08.24 13:51:00
Onnan szokott mindig startolni a kis magán-legendáriom, hogy a parasztgyerek leszáll a Déliben a vonatról a fosbarna, műbőr dzsekijében, vesz egy kólát, egy hamburgert meg egy Budapest-térképet, hogy odataláljon az állásinterjúra. Szoktam neki integetni így hat év távolságból.…..
Kacor már szerepelt nálunk, akkor épp gyűrött fejjel sziesztázott, most viszont egy gyanúsan üres tányér fölött lövell felénk ártatlan pillantásokat. hello, egy újabb kép kacorkirályról, aki olyan jól nevelt, hogy késsel-villával étkezik (nem). üdv: nóri..
tikobaba 2009.07.19 08:40:49
Gyorskajáldában vagyunk, egy kiszolgáló épp felmos, közben látjuk, amint kint, eltakart arcúak nagyon ügyködnek valamin, végül egy kurva nagy csirke esik be az ablakon. Nick, Langston és Brass a helyszínre, a Choozy's Chicken nevű gyorsétterembe érkeznek, Bob Graham, az…..
Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar…..
A kétszeres Grammy-díjas Tom Waits számával, a Temptation-nel nyitunk, Cote de Pablo, azaz Ziva előadásában. Egy marokkói bárban énekel, szép francia kiejtését is megcsillogtatja vendégei előtt. Néhány vendég sietősen felpattan asztalától és elhagyja a helyiséget. Ziva ebben a…..
Gibbs megérkezik a büféhez. Tony és Ziva fogadja őt, savanyú ábrázattal, ami a történtek ismeretében érthető is. A büféből kilépő Leon tájékoztatja Gibbs-t, hogy neki ott nincs sok dolga, a nyomozást ő (mármint Leon) irányítja - miniszteri utasításra, főcím.Leon elmondja…..
Hála az RTL Klub tudatos és nézőbarát műsortervezésének, kicsit több mint egy hónap után folytatódik kedvenc antropológusunk és társai története. Élvezzük, amíg lehet, és reméljük, hogy ez az évad lemegy anélkül, hogy két újabb műsorsávban kellene megszoknunk a…..
tikobaba 2009.05.12 09:56:42
Két tizenéves srác légpuskával játszadozik. Előbb egy postaládát lőnek meg, centikre a postástól. Aztán megjön a kedvük, egy udvari medencében lövik ki a tulaj alól a gumimatracot. Matrac összecsuklik, tulaj rezzenéstelen arccal belesüllyed a medencébe, srácok megijednek,…..
Az előző évad végén McKeen lelőtte Warrickot a kocsijában, ez megvan mindenkinek, ugye? Innen indítunk, McKeen bejelenti, hogy sérültet talált és üldözi a gyanúsítottat, mindezt persze sétálva. Grissom meghallja a diszpécsert és már szalad is, mert épp ott van a sarkon. Kiszedi…..
A képet Nóritól kaptuk, köszönjük...
tikobaba 2009.04.02 15:21:54
hogyvolt NCIS 5x12 - Megfigyelés 2009.03.17 18:00:00
Egy lepukkant kerületben járunk, McGee kajás zacskóval a kezében baktat az utcán. Fülesen keresztül beszélget Tonyval, akit épp az éhenhalás kerülget. Tim, mint lelkiismeretes szövetségi ügynök, szívesen beavatkozna a mellette zajló kábszerügyletbe, DiNozzo viszont egyrészt…..
tikobaba 2009.03.17 19:10:42
A tárgyalóban Hammond egy hangüzenettel kedveskedik Jacknek. A fickó, aki küldte, bevallása szerint nem amatőr, és mindent tud Roswellről, a Kennedykről, a kólában robbanó Mentosról, a gabonakörökről, a jetiről, a Loch Ness-i szörnyről, Godzilláról, és a lista folytatódik.…..
tikobaba 2009.03.07 16:35:44
No hát itt is volnánk. Ha megengeditek nem szöszmötölnék semmiféle beköszönő szöveggel, csapjunk is rögtön a lecsóba. A Clone Wars című sorozat a Csillagok Háborúja harmadik része előtt játszódik nem sokkal, mikor a Köztársaság és a szepataristák ölik egymást a…..
hogyvolt Terminátor 1x01 - Pilot 2009.02.04 09:00:00
A sorozat rendes címe Terminátor - Sarah Connor Krónikái, de ezt címben akkor sem írjuk le, ha agyonvernek minket, szóval maradt a rövid verzió. A sorozathoz különösebb előtörténet nem szükségeltetik, de a biztonság és az elmúlt húsz évet valami nagyon szigorú diktatúrában…..
hogyvolt Dr. Csont - Emlékeztető 2009.02.01 14:00:00
Holnaptól hosszú idő után idehaza is tovább folytatódik a Dr. Csont, leánykori nevén Bones című sorozat. Mivel az első évadról nincsen hogyvolt, ezért az újonnan bekapcsolódóknak, illetve azoknak, akik már nem emlékeznek, hogy mi is ez az egész, összefoglalva az alábbiakról…..
Újra itt vagyunk a világ legizgalmasabb papírforgalmazó cégének, a Dunder Mifflinnek scrantoni részlegénél. Második évad végén ott hagytuk abba, hogy A Világ Legjobb Főnöke díj állandó birtokosa, Michael Scott két királynővel érkezett a Kaszinó estre, Jim pedig végre…..
tikobaba 2009.01.29 15:07:02
A CSK-1 újfent egy erdős bolygóra vetődik, ami a háttérben lévő hegyek fazonja alapján gyanúsan emlékeztet arra a helyre, ahol a noxos epizód kapujeleneteit forgatták. A külső helyszínek egyhangúságát nyílván a stáb is unhatta, mert a humoruknál levő írók a következő…..
Mászkálunk az erdőben, mert állítólag kukacok lőtték le az egyik UAV-t, amit átküldtünk. Viszont sehol senki. Ellenben Daniel sikeresen lefejel egy vörös erőteret. O’Neill egy sortűzzel bizonyítja azon tételét, miszerint nem az erdő van kizárva, hanem ők be. Erre…..
tikobaba 2008.12.06 20:21:16
tikobaba 2008.12.06 20:22:53
Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon. A Dexter következő epizódja természetesen csak ma este lesz, nem figyeltem oda az élesítéskor - mea culpa, mea maxima culpa. Remélem nem sok embernek kúrtam el a ma esti szórakozását. A poszt holnap reggel 11-kor, változatlan formában, az eredeti…..
New York - a város, amelyik sosem alszik. Nos, épp lemenőben nap, ami a kék szűrővel ellátott kamera miatt kissé hatásvadász elemnek tűnik, de máris jobban kedvelem, mint a franchise biznisz 2. szülöttjét, a Miami helyszínelőket. És akkor embert még nem is láttunk...   Mack…..
Közkívánatra csak folytatom a legidegesítőbb kórházsorozat hogyvoltját, legyen nektek, de amint jelentkezik valaki, hogy átvenné, azonnal odaadom neki. Az előző évadban nagyon sokat sírt mindenki, George először hozzáment Torres dokinőhöz aztán megdugta Izzie-t, a végén…..
Történelmi pillanat: az első énblogger-egoblogger a hétbloggerén! Bemutatkozik a blog.hu egyik legismertebb és legtermékenyebb Zolija: Zoli.Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid/családod, ha kiderülne? Egyre többen tudják, nem is biztos, hogy jó ez…..
Itt vagyunk az utolsó résszel, ami csak a sztrájk miatt alakult így, ennyivel tartozunk a forgatókönyvíróknak, mielőtt elkezdjük őket ütni úgy istenigazából. Májkiék megszöktek, de elhagyták Visztlört, Mehón elszaladt, mert Linkoln nagyon fejbe akarta lőni, Szukrét a…..