Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombikecske

19 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamburger-történelmi jelentőségű esemény történt: a Burger Blog ellátogatott Marika néni kávézójába. A csillagok megálltak egy pillanatra, a galaxis önmagába fordult, és a fény is megpihent a Tejút csúcsán. Révbe értünk, hazatértünk. Hat évvel ezelőtt szeles nyári…..
zombikecske 2013.08.07 20:28:52
@john nash: 80dkg üres semmi. ennél még egy liter kóla is tartalmasabb, már csak a cukor miatt. klasszik példának tudom felhozni a Black Cab-et, ahol 1 nagy hambi + fél csomag nagy sültkrumpli (másik felét barátnőm tolta be) és egy kólával teljesen jól laktam kb 1500Ft-ból, mert érezhetően volt tápértéke (már csak az igazi marhahús miatt is...). Marika néninél meg letoltam a mindenki által agyonimádott békeburgert, és szívem szerint rendeltem volna még valamit enni, mert éhes maradtam (mint a Mekiben anno).

@king666: csatlakozom: pontosan így van, egy hambi nem attól leszjó, hogy akkora mint a taligakerék. lehet bármekkora, ha hiába eszed meg, 10 perc múlva éhes vagy, mert kb 0 a tápérték... :)
Ezen a héten elérkeztünk a kilencedik kerület azon részébe, ahol egy ötszáz méteres sugarú körben minimum három tesztelendő hambis is található – mi elsőnek a Black Cabbel kezdtük. A kilencedik kerület további hamburgereseit itt találod. Az étteremben való vacsora után…..
A Zingről már írtunk nektek, és bár időközben előkerült még egy food truck, melyet szintén majd bemutatunk, a tegnapi nap estére érkezett egy kedves meghívás, melyet nem tudtunk visszautasítani. Zing Food Truck első megmozdulása egészen pontosan ma déltől kezdődik három…..
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
A How I Met Your Mother (nálunk: Így jártam anyátokkal) című sitcomról már többen elmondták, hogy tulajdonképpen egy jól sikerült Jóbarátok koppintás, egy központi motívumra (Ted és a jövendőbeli feleségének (nem) találkozása) felhúzva, de emlékeink szerint még senki nem…..
Nagyszerű hírünk van a Maunika-elvonásban szenvedő olvasóknak, a kereskedelmi tévék délutáni műsorsávjának egykori nagyasszonya hivatásos problémamegoldó lett, na nem úgy, mint Miszter Wolf a Ponyvaregényben, Mauni nem fej nélküli hullákat tüntet el pillanatok alatt, hanem…..
A Nap Dala miért ne.... 2011.12.20 00:54:00
Igen, tudom, kimaradt egy nap, ezért egyik nap duplanóta lesz, mert miért is ne. Mára ezt ajánlom. Nem tudom abbahagyni... ^^ ..
A Nap Dala Level UP... 2011.12.17 21:28:00
Lassan begolyózok, és valami hasonlót fogok művelni, mint a mai nap dalának főszereplője, de annak még rosszabb vége lesz. "Tanulni! Tanulni! Tanulni!" - mondta már Lenin is (majd csendben hozzátette: de ami nem megy, azt nem kell erőltetni...). Munka vagy egyetem annyira mindegy, mindig…..
A Nap Dala A mai nap dala 2011.12.16 19:53:00
Na igen, péntek van. Az ember azt hinné, hogy végeahétnekmindenfaszamegyekcsirkepaprikástenni, de aztán csak rá kell jönnie, hogy a pénteki ebéd után elszundikált, és még mindig csak az egyetemen van, amikor is hétfőn megint kezdődik a mókuskerék két hónapra és nem lesz…..
A november 10-én Budapesten koncertező Rammstein csak november végén jelenteti meg válogatáslemezét, ami az eddigi fennállásuk legjobb (legalábbis legnépszerűbb) dalait gyűjti egy csokorba. A Made in Germany 1995-2011 azért egy új szerzeményt is bemutat, a Mein Landot,…..
zombikecske 2011.11.09 00:30:24
@Hagrid: @blah:
hallgassatok fluortomit... o.O

hatalmas szám, nagyonnagyon ott van... :D
Subba Lol: Hazafelé 2011.02.03 11:37:00
zombikecske 2011.02.03 11:56:21
Subba Subba Art: Miss KK 2011.02.03 09:01:00
Budapest éppen kaparja össze magát, és ott tartunk, hogy lassan közepesen jó érzés lesz nyitott szemmel járni az utcákon. Pláne amióta a pajkos Miss KK rendetlenkedik a falakon. Hatalmas összekacsintás a falra tapétázott babáival találkozni, én nem felejtem el amikor az…..
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
Subba Napi gif: Csusz 2010.05.26 09:00:00
 ..
zombikecske 2010.05.26 09:06:14
 Igen, igen, ismerek rendes férfiakat!Közvetlen környezetemben is, ezért nem lehet előítéletességgel, sztereotipizálással, nochdazu rasszizmussal meggyanúsítani, sem elítélni. Én csak a nem rendes férfiakkal tennék valamit, különíteném el őket, szüntetném meg…..
Fel kell ismerni.Vége a köntörfalazásnak! Nem az a megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket. A tény attól tény marad! férfibűnözés létezik. Csak AZ van! Fajra, vallásra való tekintet nélkül! Erőszakos, durvák, abberráltak, erkölcstelenek! Az alapvető társadalmi normákhoz sem…..
az autonak azé enyi a az ára mert van rajta hitel az alényeg nem muszáj atválani a hitelt hanem közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit makximum 50km körzetbe adom át. 2 éve felvetem rá 3300000ft hitelt…..
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
zombikecske 2009.12.21 11:03:38
@Szárnyati Gézа: a kocsit el lehetne cserélni a 800k-s csomagra :D a faszi honosítja a kocsit, és akkor már 800k-nál jár. tuti üzlet. a kocsit eladta, és lesz 800k HUF-nyi használatlan irodaszere, amit megint eladhat.
zombikecske 2009.12.22 00:56:46
@igaz vagy nem: nagymami átveszi. jogtalanul. jogtalanul kerül az ó birtokába, ezért lehet tőle kérni vagy vagyoni kártérítést, vagy a jogalap nélküli gazdagodás címén kérhetik tőle vissza a dolgot. pereljék be, jelentsék fel. nagyi meg visszaadja, hogy bocsi, elcsesztétek/tük, és egy peren kívüli egyezséggel megoldják az ügyet, vagy nem, mert szívózik a cég, hogy neki pénz kell. bíróság meg azt ítéli, hogy a nagyi adja vissza, mert nem tudja kifizetni a 800k HUF-ot. nem tud mit csinálni a basicfos cég a nagyival meg a 800k-val, mert nem a nagyi rendelte, de mégis ő kapta meg.

a céget meg le lehet cseszni, hogy miért nem volt figyelmesebb. sőt, mivel sok hasonló eset van, akár tisztességtelen piaci magatartás miatt is fel lehetne nyomni őket a GVH-nál, oszt akkor kapnak egy zsíros kis büntetést is a nyakukba, csak valljanak elegen ellenük.
zombikecske 2009.12.22 01:00:59
@aLEXan: ja és mégegy: bejelentési kötelezettségről annyit, hogy aszondják legvégső esetben, meg írnak róla egy papírt, hogy a cég bérelt egy szobát a nagyinál, és itt kezdték meg a tevékenységüket, de aztán elköltöztek, új levelezési címet is jelentettek be, csak az alapító okiratban megjelölt telephelynek meg megmaradt a nagyi háza, merthogy nem volt Xezer királyi forintjuk arra, hogy megváltoztassák a telephelyet is, a nagyanyó meg tett egy beleegyező nyilatkozatot, hogy maradhat megadva az a cím. ennyi.
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
Egy ingyenes autós újságot lapozgatva találtam ezt a gyöngyszemet. Ez most vagy Kafkai, vagy ennyire hülyének néznek, vagy már a szótárban is az áll az "apróbetű" mellett, hogy "A kiemelt ajánlat akkor számit aprobetűsnek, ha nem is olyan frankó, mint…..
zombikecske 2009.12.21 11:07:52
Subba Barlangrajz: Egy-két-há 2009.10.25 09:10:00
Új rovatunkban régi, de klasszikus videókat fogunk bemutatni. Ez a videó például hiába régi, minden pillanata aranyat ér!   ..
Egy bőröndben tartózkodó macskát a gazdája idegesíti egy tollal, de valahogy mégis vicces az egész, reméljük a macska is élvezi: ..
Mindent az olvasóért. És ha az olvasó nem ismeri a csibefajtát, amelyet választott, akkor mi segíteni próbálunk. Egy korábbi posztunk (ahol nemes egyszerűséggel tyúknak neveztük őket) után ugyanis ezt a levelet kaptuk:"Halihó ! Vidéken lakunk és a 3 éves gyerkőcök miatt…..