Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jacquie D

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán egy hónapja írtuk, hogy egy rövidebb próbára elhozhattunk néhány Bosch Professional akkumulátoros szerszámot. A szerszámokat az épp aktuális stúdióépítés kapcsán, illetve egy gyors konyhabútor szerelés alkalmával próbáltuk ki. A próba célja igazából az volt, hogy…..
Jacquie D 2019.04.11 10:28:39
@shadowman1: Azért az akkor sem a gagyi kategória, messze nem. Azt gondolom, az emberek tökéletes, örök életű mindent akarnak, de persze amikor kiderül, hogy az mennyibe is kerülne, akkor jön a "konkurenciánál ez ötödébe kerül" fajta hozzá állás. Én mondjuk biztos nem lennék manapság szerszámgyártó, a két szempontnak megfelelni egyszerre nem lehet. És mióta Kína és a kínai árak megjelentek, örült nehéz a minőségnek megkérni az árát.
Jacquie D 2019.04.15 14:10:15
@Pierr Kardán: Ha beírod a google képkeresőbe, hogy 'dekopírfűrész lap' kétféle befogásút találsz. A 'kereszt' formájú a Bosch féle (ez van a hagyományos meg a szerszámnélkül cserélhetősbe is. A másik a felül félköríves kereszt nélküli fajta, elvileg ez a B&D találmánya. Elvileg persze csereszabatosak, mert maga a fűrészlap szára ugyanolyan méretű, de azért jobb az adott szerszámhoz ajánlott formát használni...
SongStress Menedzser? 2018.02.05 11:43:18
Nehéz ez. Az van, hogy az ember lánya próbál tervezni, próbál előre gondolkozni, próbál ésszel dönteni. Aztán van, hogy ez a sok próbálkozás mégsem vezet sehová. Mondjuk ülök itthon, és egy szituációról, egy telefonbeszélgetésről beugrik, hogy hát pontosan ott tartok, mint mondjuk fél éve... Volt…..
Hogy tele vagyunk pályájuk elején járó tehetséges énekesekkel, sokan tudjuk. Aki csak a tévés tehetségkutatókat nézi, persze kisebb eséllyel szerez róluk tudomást, de aki követi a kis klubokban rendezett koncerteket, nagyon sok ígéretes tehetségre bukkanhat. Vannak köztük tényleg kezdők, de olyanok…..
SongStress Kell egy blog 2018.01.26 10:13:41
Énekesnőnek lenni jó. Persze stresszes is. De azért többnyire mégiscsak jó. Amikor minden oké, az ember lányának nemigen van kedve írni. Viszont amikor baj van, na, arról aztán könnyű. Persze a dolgok - és így az írások is - mindig jóra fordulnak. Na jó, a legtöbbször.....