Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajci

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
pajci 2011.02.20 12:02:55
@[mike]:

berlini pelda: metron magasvasuton hev-en is lehet kerekpart szallitani. a vonzaskorzetben elok bejonnek bringaval a vonaton stb., es a belvarosban bringaznak.
a diak a manager a nyugdijas.
nem status szimbolum az auto. akkor is megbecsulik a munkahelyen, ha kerekparral jar. az emberek nem vesznek egy, ket, ne addj isten harom kategoriaval dragabb autot mint amit megengedhet maganak. persze jobban keresnek, magasabb az eletszinvonal. attol meg oltonyben kerekparozik a munkahelyere a metrotol. es elfer egymasmellett a kisgyerek a futar, a manager es a nyugdijas is. az autos meg turelmes, nem dudal, nem tol le nem huzza rad.
ez nem intelligencia kerdese, csupan egy alapveto tarsadalmi norma, hogy a kozlekedesben resztvevok, odafigyelnek egymasra.
Es akkor lehet jonni azzal,h berlinben minden ut mellett van bringaut. igen van, de az autos elsobbseget ad a bringasnak ha keresztezi az utjat. nem parkol a bringautra, aruszallitani sem parkol ra, taxival sem parkol ra. KULTURA!!!
A 2010 legjobb sorozatait összegző lista első felét már olvashattátok, most következzen a legjobb nyolc mezőnye. 8. Rubicon (AMC) Az AMC sorozata a 70-es évek paranoid thrillerjeire hajaz, mely ennek, valamint az operatőri munkának és a sorozat jellegéhez abszolút illő zenének…..
pajci 2010.12.24 22:10:37
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
pajci 2010.06.09 03:56:15
@dr. Közbiztonság Szilárd: reális az írásod.

az enyém meg irónikus...
pajci 2010.06.09 03:57:04
@dr. Közbiztonság Szilárd: reális az írásod.

az enyém meg irónikus...
pajci 2010.06.09 03:57:44
@dr. Közbiztonság Szilárd: reális az írásod.

az enyém meg irónikus...
Sárdobáló A biciklik polgárjoga 2010.01.03 07:00:00
Na, most megkaptuk a jogainkat. Az új KRESZ-módosítás egész furcsa lett. Két új kerékpáros-jogot emelek ki. Az egyik: az egyirányú utcákba való behajtási lehetőség. Mostantól akármelyik egyirányú utcába behajthat kerékpáros ellenkező irányból, feltéve, hogy van ott…..
pajci 2010.01.03 18:07:55
@VonBraun: az oknélküli kerékpáros szidásához lealacsonyodsz és kilátásba helyezed az agyvelőfröcskölést... (persze egyértelműen a gyermeket véded ez ok, na de azért...)
ha mondjuk azt mondanád hogy támogatod a használható kerékpárutak kiépítését, hogy elkerüld az általad említett szituációkat.
pajci 2010.01.03 17:07:38
@VonBraun: te egy akkora barom vagy.
baja lett a gyerkőcnek????? ha jól olvastam nem. ennyi.
akkor miért nem szállsz ki az autóból mikor a kétsávos úton egy kamion milliméterekre megy el melletted? valószínű nem tudtad volna karóval ütni ha rádhúzza.
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
2kerék Szobabicikli 2009.11.19 09:00:00
A tároló tele van, ha egyáltalán van ilyen a házban. A folyosóról ellopják. Az erkélyen megázik, szétfagy, berozsdásodik. A lakásban nem fér el.Te hol tartod télen azt a bringát, amit nem használsz?..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
pajci 2009.04.29 23:09:23
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
pajci 2009.04.21 15:57:10
@a csapos, aki beleszól: mert a népszabadság az mérvadó... haha haha haha
a független hírek és tények közlője...
megnevettettél.
köszi

Most gondoljunk az olyan esős, havas napokra, melyekből a közelmúltban oly gyakran volt részünk. Tehát következzen a sportolás fedett térben. Olyan nagyobb üres terekre van szükség, melyek parlagon hevernek, és könnyen megközelíthetőek. A belvárosban nehezebb nagyobb üres…..
A magyar APC a jövő héten lesz egy hónapos, ami remek alkalom arra, hogy összegezzük a tapasztalatokat, értékeljünk eredményeket és beszámoljunk minderről a nemzetközi anyaoldalon. De a statisztikák, a számok unalmasak és lehet, hogy csak minket érdekelnek. Sokkal izgalmasabb, ha a…..
pajci 2009.03.24 18:04:22
@nyistapista: egyetértek!

de ha szar zenéket akartok akkor persze tegyetek fel remixeket meg szuper dídzsék szarjait...
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Bűzlő rockersrác a panelban, csótányok, rockmaraton. Tisztára kilencvenes évek, csak hát 2005-ben járunk. A kép innen Sziasztok! Sokat gondolkoztam, leírjam-e a történetem, de úgy döntöttem...miért ne? :) Gondolom nem sokakkal esik meg hasonló történet :) 2005-ben…..
A végzett közgazdász és az orvostanonc egymást lenéző kapcsolata.     A kép innen   Elaludtam, bocsánat.   Sziasztok! Miután végigolvastam a könyvet, rájöttem, én is gazdagíthatnám az oldalatokat. Még az egyetemen történt meg velem a…..
A Krokodilok alighanem az egyik legingadozóbb csapat volt idén. Megfért egymás mellett a komáromi siker és megannyi váratlan vereség is. Az ellenfelek sohasem tudhatták, hogy éppen egy bajnokesélyes fut-e ki ellenük, vagy ma csak egy motiválatlan középcsapattal állnak-e szemben.…..