Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slyt

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nyár akkor fesztiválszezon… ezt mindannyian tudjuk és biztos vagyok benne, hogy te is fejből fel tudsz sorolni legalább 2-3 nagy fesztivált Magyarországról és nemzetközi környezetből is. A fesztiváloknak megvannak a maga előnyei és hátrányai, sokan szeretik őket néhányan viszont nem túlzottan, de…..
Gondolnád, hogy napjainkban a 12-25 év közötti fiatalok 70%-ának a Youtuber az "álommunka"? Pedig igen. Olyan dolgok változnak a világban folyamatosan, amelyeket már annyira megszoktunk, hogy nehéz elhinni hogy valami leválthatja őket. Ilyen, a médiafogyasztási szokásunk is. Egyre több időt töltünk…..
Slyt 2018.02.23 16:21:00
@Az Ellenálló: Ne ítélkezz elhamarkodottan :) Elfogadom a véleményedet, emellett én is követek néhány csatornát az általad említettek közül, de hidd el a fentebb említett véleményvezérek is megdolgoztak a sikerükért és vannak olyan területek ahol hasznos lehet az általuk megosztott tartalom.
  A tavasz közeledtével egyre fontosabbá válik az is hogy újra vagy végre formába lendüljünk. Mégis sokszor csak az elhatározásig jutunk, de nem teszünk lépéseket a vágyott forma elérése érdekében. Ezen változtatni fogunk! Felejtsük el azt, hogy az edzés egy rémálom, kínszenvedés vagy a „szükséges…..
Az első posztban 5 rövid női frizuratrendről olvashattál, amit érdemes kipróbálnod 2018-ban. Ez is egy hasonló tartalom, talán annyi különbséggel, hogy most 2018 ígéretes férfi hajstílusairól láthatsz egy rövid listát.  A férfiak stílusa az utóbbi években nagyon sokat…..
Az új év elején sokan tesznek fogadalmakat, sokan terveznek előre és sokan ígérnek olyan dolgokat, amiket nem fognak tudni betartani… Nos igen, sajnos elég gyakori az, hogy 1-2 hétig talán 1 hónapig kitartunk valami mellet aztán elengedjük valamilyen ostoba kifogásra hivatkozva. Ez nem feltétlenül…..