Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Lilla

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerekerdeux zöld, 2024.03.20 16:29:00
zöld, zöld, minden csupa zöld, alig látszik már barna a kertben, minden csak úgy nől. A sok eső. Szinte minden napra jut, a napsütés ritka, de már pakolok, holnap Lisszabon és ott csuda napsütés vár. Meg is unom, lefogadom. Tegnap nagyon húzós napom volt Londonban, tizenkétóra, ma meg csak lesek ki…..
avagy megúszható-e az önmagunkkal való szembenézés? Az önsegítő könyvekben, magazinokban olvashatjuk, divatos életmód tanácsadóktól és még divatosabb life coachoktól hallhatjuk a vágyott célok, a siker, a boldogság receptjét: Légy pozitív, ami nem a tiéd, azt engedd el! Nagyon könnyen azonosulunk…..
Mivel jár a határidő közeledte? Összenyom és megbénít vagy szárnyakat ad és motivál? Vannak emberek, akik számára a határidő egyszerűen csak egy dátum, amihez igazodnak. Megkapják a feladatot vagy kitűzik a célt, mellé a határidőt, és lépésről lépésre rendben elvégzik a feladataikat. Terveznek,…..
Tamás Lilla: Szervezetfejlesztés - emberek nélkül? Sikeres volt a szervezetfejlesztési projekt. De mi történt az emberekkel?  Átrajzoltuk a szervezeti ábrát. Újraírtuk a munkafolyamatokat. Tisztáztuk a szerepeket, feladatokat, felelősségeket. Működőképes a dolog, hozza az elvárt eredményeket. De…..