Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeriko One

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú napra ébredtek a filmkedvelők, Leslie Nielsen sajnos eltávozott közülünk. De hogy a gyászos hangulatot kissé feldobjuk idézgessünk néhány fenomenális, kacagtató mondatot, párbeszédet, szöveget a filmjeiből.Kezdetnek jöjjön az Airplane-ből egy, ahol Nielsen doktort…..
"A magyar rockzene legnagyobb ikonikus alakja. Karrierje 22 évvel ezelőtt kezdődött. Azóta 24 magyar albumot és 6 angol nyelvű CD-t adott ki, amikből 18 arany vagy platina lemezzé vált. Ő az egyetlen rock sztár, aki Magyarország legnagyobb arénáját, 10 alkalommal töltötte…..
Jeriko One 2010.11.26 15:09:48
@Ártatlan Méz Előd: Kár volt szerintem is, de ezt mondd meg neki te.
Viszont pontosan mikor játszott rockot?
Jeriko One 2010.11.29 15:27:43
@ċsirke72: Igen, így értettem, hogy olyan rockot játszott-e, amit rajta meg a rajongóin kívül más is annak gondolt :)
Egyébként nagyon fikázni nem akarom, mert jó szövegírónak tartom (mondanivalótól függetlenül), csak bőven túl komolyan veszi magát és nulla a humorérzéke (bár gondolom ezt ő nem így éli meg). Következésképp azon megnyilvánulásai, amikor a laza viccesember szerepét veszi fel, eléggé facepalm/rossz trip kategóriába esnek. Mindezek ellenére (szerintem) jó szövegeket ír és ez örök rejtély hogy sikerül.
Na akkor én is ide firkantom kis történetemet, nagyon hasonlít erre. Pár hetet beadtam a jelentkezésem egy céghez, amelyik tesztekkel foglalkozik, kompetenciákat mér, stb. felhívtak, beszélgettünk, elküldték a tesztjüket. Ügyfél látogatás van a melóban, tehát fontos a személyes…..
Jeriko One 2010.10.12 16:38:21
@xenuka: attól még érthet hozzá, ennyi információ magában kevés
Sziasztok!   Sajnos elég szomorú tapasztalatom volt egy multinacionális vállalatnál.   Bevitték az önéletrajzom mielőtt megjelent az álláshirdetés , majd mikor megjelent a HR-eseken keresztül, behívtak interjúra, (középvezetői állás) ,a cicababa Hr-es, lézer szemekkel…..
Jeriko One 2010.05.10 15:12:57
@canis:
"Ha a HR-es a megfelelő munkavállalóért harcolna kisebb közvetlen, de nagyobb hosszútávú haszon reményében, a cégeknek is jobb lehetne..."

Az igaz, de ahhoz az kellene, hogy a. azt lássa, hogy ezzel a magatartással, vagy tevékenységgel többet ér el, mint azzal amit folytat. b. olyan embernek kéne a poszton ülnie, aki tudja, hogy ez a dolga. Viszont nem tudja, mert aki odaültette az rossz (de ettől még nem ritka) esetben szintén nem tudja mi lenne a dolga.
Király András lemondásával a Szívlapát és a Kreatív kommunikációs szakértője, Dr. Finkelstein Koppány szerint a Jobbik esélyt kapott megmutatni, hogy "fasza csávókból" áll. Kommunikációs példamutatást remélünk az új erőtől! Kattintás után a javasolt…..
Jeriko One 2010.03.21 01:13:19
@reklámbuzi: ez a Magyar Kreatívok kis humorgyöngyszeme melyet elénk vetettek
Modorosblog Az iskolaigazgató 2010.01.18 07:00:00
IIIIISTEN áldd meeeeg a maaaagyart... reá... ve-en DŐŐŐŐT! Ez a mikrofon működik? Magdolna, hogy kell ezt bekapcsolni, legyen olyan kedves... ja, hogy már be van? Nézzenek oda, én meg itt álltam végig, na mindegy. Látom, az iskola felsorakozott, ha a 3/B-sek is elrendezték soraikat,…..
"Nyolc millióért keresték Szalainé utódját, de nem találtákA külföldi és magyar tulajdonban levő Accord Group Kft.-nek az volt a feladata, hogy 2007-ben megtalálja a százmilliós végkielégítéséről elhíresült Szalainé Szilágyi Eleonóra humánigazgató utódját. A cég…..
Jeriko One 2009.12.12 10:58:14
Kedves postíró, csatlakoznék az előttem szólóhoz, valóban honnan tudod? Illetve honnan tudsz bármit is és ha nem tudsz hát miért bocsátkozol negatív feltevésekbe? (bár az idézett cikk írója is azt tette, elég bosszantó módon)
Nem feltételezek szándékos rosszindulatot, de amit mindketten elfelejtettek megemlíteni, hogy ez egy belső vizsgálat eredménye. Tehát az, hogy a BKVban nincsen meg a szükséges dokumentáció, az még nem jelenti azt, hogy a másik szerződött félnél sincsen. Az Accord Group-ot az üggyel kapcsolatban egyébként még senki semmilyen módon nem kereste meg, tehát a cégnek lehetősége sem volt tisztáznia magát. Viszont a nyelvköszörülés, konteózás az megy egyből látom. Meg a Kati iwiw profiljának belinkelése is. Ezek természetesen az oknyomozás elengedhetetlen kellékei ugye. Najó nem húzom fel magam.
Amit az első saját bekezdésben leírtál az egyébként teljesen rendben van, annyi kiegészítéssel, hogy attól (általában) nem függ egy keresés ára, hogy művészet-e megtalálni az adott pozícióra a megfelelő embert vagy sem. Függ sokkal inkább attól, hogy mennyi lesz a fizetése. Szívesen kiegészíteném többel is, de mivel az Accord Group-nak dolgozom, ezért vannak titoktartási kötelezettségeim a szerződött ügyfelekkel, a szerződésekkel és a keresésekkel kapcsolatban. Remélem a BKV jelenlegi vezetése ezt a kötelezettséget feloldja majd ebben ügyben és akkor tudok még részletekkel szolgálni, de őszintén szólva vadonatúj az egész (tegnap este olvastuk), így még lehetőségünk sem volt lépni ez irányban.
Mindenesetre ha valóban érdekel az ügy és nem csak jólesett fikázni egyet, akkor vegyük fel a kapcsolatot és ahogy haladnak előre a dolgok, a lehetőségekhez mérten tájékoztatunk.
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..
Jeriko One 2009.09.18 13:52:02
@kpetya: Dehogy a tiéd, csak és kizárólag a többieké. Mi kérünk elnézést, hogy ez felmerült!
movienews Kígyók a boton 2009.08.26 22:46:00
Az amerikai Fox csatornán a reklámok között hetek óta egy szimbólum villan fel, amit eddig nem tudtak hová tenni a nézők. Számos elképzelés kapott szárnyra a jellel kapcsolatosan: Obama új egészségügyi programjától kezdve egy új hollywoodi mozifilm beharangozójáig mindenre…..
Jeriko One 2009.08.27 11:52:16
@astrup: igen én sem értettem, hogy miért nem tudták hova tenni a t. nézők:) még ha nem is tudják mi az, de orvosok környékén viszonylag gyakran feltűnik egy ideje
90 B.B.E. - Seven Days And One Week 2009.08.13 01:39:00
év: 1996 nemzetiség: olasz/francia Egy kedves olvasónk kérésére most következzen egy olyan sláger, ami megkerülhetetlen volt az évtized végén. Aki élt akkor, és nem volt süket, vak és Alzheimer-kóros egyszerre, biztosan emlékszik még a Times Square-en alámerülő egoztikus…..
Jeriko One 2009.08.13 11:44:47
Ez a punettijéből üveggömböket lóbáló orosz szépség Tatiata Kozhevnikova. A 42 éves nő gyermeke születése után úgy érezte, hogy nagyon elgyengültek az intim izmai, és elkezdte ezt a különleges edzést. Az edzés abból áll, hogy feltuszkol magának egy golyót, és…..
Jeriko One 2009.07.09 08:48:08
@Bukowszky: Micsoda szalagcím lehetne ebből! "A Subba az internetet is korrumpálja"
Azértartittezazország, monnyonle.
2010-ben Budapesten rendezik a kerékpáros futárok Európa-bajnokságát, tudtuk meg a berlini EB-ről hazatérő versenyzőktől. Mivel az elcsigázott versenyzők csak a tényt erősítették meg, a Critical Mass szervezéséből ismerhető Kürti Gábor számolt be a szokatlan jelölési…..
Jeriko One 2009.06.02 16:07:24
@bécsi pszicho: talán túléli a város azt a vérzivataros pár napot, amikor többszáz futár versenyzik egy jól körülhatárolt területen. Tehát nem a forgalomban.
Jeriko One 2009.06.02 17:31:34
@grigorij: mennyire igazad van! Mi sem bizonyítja jobban annak a kb. 150-200 bringás futárnak (aki naponta Budapesten teker) a rossz hatását a kerékpárosok megítélésére, hogy már hosszú évtizedekkel a megjelenésük előtt elkezdték az autósok negatívan mérlegelni a bringásokat. Ennek legvalószínűbb oka, hogy a kerékpáros társadalom egy része már elkezdett elbringásfutárosodni és a futárcégek megjelenése gyakorlatilag annak köszönhető, hogy az egészséges kerékpáros nemzettest kitaszította magából ezt a salak réteget (és akkor így Reggie-nek is igaza lett az aljával kapcsolatban. Jelzem, esetleg itt lehetne frappánsan átkötni a dolgot zsidózásba/cigányozásba). A kerékpáros-méterrúdra meg jól ügyeljetek, az az egyetlen hiteles forrásunk arra, hogy ki számít az aljának és ki nem!
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
Jeriko One 2009.05.11 14:27:31
@Editor Bob: Én úgy tudom szabályos az "előrecsorgás", mivel alapból kötelessége lenne az autósornak jobb oldalon helyet hagyni a tovahaladásra kerékpárosok számára, amennyiben nincs párhuzamosan kiépített bicikliút.
Mondjuk tisztán emlékszem rá, hogy olvastam ezt a szabályt (magamtól nem fogalmazok ilyen nyikorgósan:)), de most őszintén szólva nem találom.
Első C64-et megvevés Bécsben, hozzá floppyt vásárlás (jobbnak számítás), magnós gyerekek irigykedés. Csak turbóval induló játékok nagyon jónak számítás! Magnón sokszor programot betölteni nem tudás, mert pont ott meg nem állás, ahol kellés! Először C16-nak levés,…..
Jeriko One 2009.04.14 13:51:41
@ÁSÉS gyerek: meg +4-en a merkanari (mercenary). Sokáig végigcsinálás nemtudás, aztán leírásból kiderülés, hogy az ff junoszty által erősen hátráltatás. Tudniilik az iránytű az adott irányokat színekkel mutatás. Némi könyörgés hatására szülői colorstar-ra kivivés és így végre végigjátszás, játékban mindent megtalálás (pl. 12636-os szállítmánnal kapcsolatban pepsinek levésre rájövés - aki ne hívés, az régi, de lcd-s számológépbe bepötyögés és fejjel lefelé olvasás - és magunkat királynak érzés pepsinek levés. Még legjobb barátnak (ez voltaképp én levés) megmutatás előtt kitapsztalás és neki királykodás.
 Jó egy éve, a népszavazás után már készült egy feliratos remake A bukásból, a videó hasonló címen futott. Most, az újabb bukás tiszteletére itt az újabb Underdog-videó is, ami ezúttal Az összeomlás címen fut:  A tavalyi verzió nagyobbat ütött , de azért ezt is…..
  Jön a kocsi, vigyáztam! :-) Lezárult a szavazás - ahogy Jóska ígérte, az első tíz helyezettről részletes bejegyzéseket közlünk. Mivel Tibor nem avatott ismerője a magyarországi közéletnek, ezért mindenkit arra biztat, hogy ne habozzon kommentálni & szolgáltatni a…..
A folyamatos pereskedés, a gazdasági válság, és Gerendás Péter főszervező pillanatnyi hangulata miatt a 2009-es Sziget fesztivál mínusz két napos lesz - derült ki a Sziget Kft. aktuális évértékelő sajtótájékoztatóján.„Egész jó évet zártunk” - kezdte az…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..