Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kayaibrahimjosiptot

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015. őszén kezdett el a Kocsis Máté vezette józsefvárosi önkormányzat pénzeket csorgatni Habony Árpád lapjának, a Lokálnak. Az elbújtatni kívánt személyre szabott kiírást ebben a cikkben lepleztem le. Pár hónap múlva még jobban megpróbálták eltüntetni a kíváncsi szemek elől a költést, kiszervezték…..
Mellár Tamás az LMP számára évek óta elfogadott (és szimpatikus) közéleti szereplő volt. Elfogadta többször is az LMP meghívását, például itt: (fotó innen) Többször én is érdeklődéssel hallgattam. Viszont meggyőződésem szerint az utóbbi hónapokat figyelve nagyon jól dönt az LMP, amikor indulása…..
kayaibrahimjosiptot 2018.01.22 19:01:38
@jt: Kedves tőletek, hogy ha már egyszer örökre az ország nyakán akarjátok hagyni a Fideszt, akkor legalább a pofánkba hazudtok ehhez valami bullshit magyarázatot.

"Mindketten nyilvánosan és teljesen szakítottak korábbi pártjukkal, és beismerték, hogy egy maffiahálózatot támogattak korábban tudtukon, szándékukon kívül."

1. Hol lehet olvasni ezt a BEISMERÉST? Mert én sehol nem találom, hogy akár Demeter, akár Hadházy így ezekkel a szavakkal ezt bárhol "beismerte" volna.

2. "tudtukon, szándékukon kívül" ????????????? Ezt ugye nem mondod komolyan?! Demeter 2010-ben lépett be az MSZP-be, 4+8 év MSZP kormányzás alatt se jott rá arra, hogy az egy maffia? Hadházy 2006-tól 2013-ig volt Fideszes önkormányzati képviselő. Ő is kómában töltötte az 1990-től 2013-ig tartó időszakot, nem hallott a székházügyről, Ezüsthajó Kft-ről, Simicska Lajosról (amikor még barát volt)???

NE NÉZZETEK MÁR MINKET ENNYIRE HÜLYÉNEK!

És ezek után meg nyomod a külön utas dumát és adod a hülyét, mint aki nem tudja, hogy ez a Fidesz garantált, ráadásul 2/3-os győzelméhez vezet - ami a Fidesz elmúlt 4 éves működését látva kb egyet jelent azzal, hogy a következő 20-30 évre bebetonozzák magukat a hatalomba.

Igen, az MSZP maffiapárt, de közel se annyira mint a Fidesz és pláne nem veszélyeztették. olyan mértékben az ország demokratikus berendezkedését mint a Fidesz. Felvilágosult ember rég tudja, hogy a politikában csak szar és mégszarabb között lehet választani, de mostanra az is kiderült, hogy aki szeplőtlennek mutatja magát (mint az LMP) valójában az a legnagyobb kurva.

A 2014-es összefogás nulladik pillanatban történő megfúrása történelmi bűn volt a részetekről! Akkor is ez volt a dumátok és azzal magyarázatátok a külön indulást, hogy ti majd egyedül legyőzitek a Fideszt. Azóta eltelt 4 év és ugyanígy a parlamenti küszöbön billegtek, Orbánék pedig azóta megszerezték szinte a teljes médiapiacot, ezermillárdokat halmoztak fel az oligarcháikon keresztül, mindent letarolnak a permanens fasiszta propagandájukkal, megkezdték a civilek elleheteltnítését és megkezdték a bíróságok maradék függetlenségének felszámolását is. Mindezt nektek köszönhetően tudták megtenni! Úgy látszik ez nem elég és a totális diktatúrába is át akarjátok segíteni a Fideszt.

HÁT KAPJÁTOK BE!