Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistoff

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 http://www.ted.com/talks/lang/hu/temple_grandin_the_world_needs_all_kinds_of_minds.html..
Régen írtam, nagyon. Azt is mondhatnám, hogy nem történik velem semmi érdekes, de ezt azért kevéssé fedné a valóságot. Elkapott a hétköznapok rohanó valósága, szépsége, mindennapos problémái. Krakkóban élek, már több mint másfél hónapja, s már nem tudok turistaként…..
Pontosan egy hete, szombaton ilyenkor már úton voltam Zakopane felé. Egy hirtelen jött ötletből terv lett, s meg is valósult. Gyönyörű, rövidujjús idő volt, így úgy határoztam, irány a hegyek. Természetesen, mint ahogy nálam általában lenni szokott, nagy nehezen keltem útra, de…..
Múlt héten voltam Varsóban, s írtam róla egy szép kerek bejegyzést, de elvitte a kismacska, sajnos nem tudom mi lett vele.... Ha még egyszer lesz kedvem hozzá, majd megírom, de most másról szeretnék írni: méghozzá arról, hogy milyen jó, ha az embernek mindenütt vannak rokonai,…..
Innen - Onnan, Krakkóból Krakkó 2010.10.10 23:21:00
Úgy gondoltam, egyszer ilyet is érdemes csinálni, s majd kiderül, hogy lesz-e kedvem hozzá két hét múlva is....Már több mint egy hete Krakkó városában tartózkodom. Az első amit kénytelen voltam megállapítani, hogy mennyire hideg van itt, s mint később kiderült még sokkal…..
Akarom: fontos ne legyek magamnak. A végtelen falban legyek egy tégla, Lépcső, min felhalad valaki más, Ekevas, mely mélyen a földbe ás, Ám a kalász nem az ő érdeme. Legyek a szél, mely hordja a magot, De szirmát ki nem bontja a virágnak, S az emberek, mikor a mezőn járnak, A…..
Ezt is csak úgy találtam, olvasgatom, fontolgatom... "Nem érdekel, miből élsz.Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal.Nem érdekel, hány éves vagy.Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és…..
Nem hagyott sokáig menekülni, hamar utolért az első itteni kiábándult pillanat. Könyvtár. Három hívás egy ismeretlen olasz számról, gyorsan egymás után, agresszíven. Nem vettem fel, féltem hogy a lakás tulajdonosa az, hátha valami baj van, meg amúgy is, itt nem nagyon…..
Dr. Gyökössy Endre BOLDOGSÁGMONDÁSOK AZ ISTENI BOLDOGSÁGMONDÁSOK MARGÓJÁN (Máté evangéliuma 5. rész 1-12 verseihez)BOLDOGOK, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek. BOLDOGOK, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell…..
Innen - Onnan, Krakkóból Egyszer 2008.06.19 00:00:00
  - egy film amit meg szeretnék nézni legalább egyszer: ..
   Mennyei Atyám! Hálát adok neked az egészséges pihenésért, amellyel megajándékoztál. Újra ébredt lelkem legyen egészen a tiéd! Ezen a napon úgy akarok járni-kelni, mint te: mindenütt jót akarok cselekedni. Minden embert, aki csak találkozik velem, úgy fogadok, mint…..
Hát igen...Elkezdődött.Kezdésül álljon itt mementóul egyik kedvenc idézetem:Elhatároztam, hogy néhány hétig citrom leszek. Azzal szórakoztam egész idő alatt, hogy gin-tonikba ugráltam. Találtam egy kis tavat, azt hitte magáról, hogy gin-tonik, és beleugráltam. Vagy legalábbis…..