Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zita Dunai

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fizető lakásbérlők adatait tette közzé egy internetes oldal, hogy a lakást kiadóknak segítsenek elkerülni a csalókat. A támadások miatt az oldal egy nap után megszűnt. A kérdés viszont nyitva maradt: mit tehet a tulajdonos a nem fizető albérlővel? Aki adózik, azt megvédik a jogszabályok Az…..
Zita Dunai 2018.01.22 03:34:01
@illiberalisberlo: A nemfizető, csaló albérlőket védi a törvény. Ha pl. kilakoltatási pert indítasz a nemfizető albérlő ellen és már 3-4 év után majdnem megnyered a pert, viszont a "szemfüles" albérlő kiadja az ingatlanod egy másik albérlőnek, aki be is költözik a tudtod nélkül, onnantól kezdve újra lehet kezdeni az egész pereskedést a jogtalanul tartózkodó új albérlő ellen .A birtokvédelem csak a csalókat védi. A tulajdonosra nem vonatkozik a birtokvédelem. De tovább megyek. Nem csak azok járhatnak így akik kiadják az ingatlanukat albérletbe. Bárki akinek lakása, háza van és mondjuk el megy nyaralni, és ezalatt beköltözik valaki a házba, és három napnál tovább ott tartózkodik, már jár neki a birtokvédelem. Az ingatlan tulajdonosnak nem jár a birtokvédelem. Mi ez? Rossz a törvény és tenni kellene ellene. Mivel sokan vannak akiket becsaptak a csalók,csatlakozni kellene egy csoportba, akik jelenleg is azzal kínlódnak, hogy a csalót kitegyék az ingatlanjukból.
Lecsukhatják az önbíráskodó főbérlőt   Akár börtönbe is kerülhet az a lakástulajdonos, aki maga próbálja megoldani, ha nem fizet az albérlője.   Egy fiatal nő csak rendőrök kíséretében mert a saját lakásához menni. A bérlőkkel harcol. Abonyi Katalint a Fókuszban mutattuk be. Két hónapra adta ki…..