Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...Szerintem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már előre látom, hogy a kétbites kommentelők gyurcsányozni fognak, esetleg SZDSZ-bérencnek (nem ezzel a kifejezéssel) hívnak, pedig aki olvasta a korábbi posztjaim, tudhatják, hogy ez pont nem így van. Viszont vannak olyan területek, melyeken az állam láthatóan nem jó gazda, és ahol minőségi…..
...Szerintem 2018.02.05 08:22:23
@midnightcoder2: ezt a "szocialista nagyvallalatot" lassan nyolc eve egy polgari kormany iranyitja. Eredmenyeket szeretnek mar vegre latni nem kifogasokat hallgatni, mit banom en, hogy jobbrol jon vagy balrol. Ha valakinek ket kormanyzati ciklus sem volt eleg, hogy mukodo egeszsegugyet hozzon letre, es ne akarjuk ezt mukodonek nevezni...az vagy szakmailag alkalmatlan vagy az orvoslobby elkotelezettjekent maga is erdekelt ezeknek az allapotoknak a fenntartasaban. Mennie kell minden ilyennek, ha szoci, ha fideszes... szerintem.
Egy kollégiumi Facebook-csoport néha a legjobb hely arra, hogy rájöjjünk: az emberek egyformábbak, mint hinnénk. Elég egy kósza poszt. Egy tegnap esti kósza poszt láttán kötelezőnek éreztem Chet Faker Gold-ját hallgatni, és mélyeket lélegezni. Bár nem annyira, hogy patetikus jelenetként tudjam…..
...Szerintem 2018.01.22 00:00:45
@asdkasjbdaksjdbasd: Ezek a sztorik senkit nem érdekelnek, mert nem szólnak másról, mint az emberi debilitásról, jelen esetben a "barátnődéről" Én meg úgy vélem, ha megnézzük a másik oldalt is ezek a sztorik olyan gerinctelen emberekről szólnak akik visszaélnek a státuszukkal, és kihasználnak másokat. Rákerestem arra a költőnőre akire hivatkoztál, egy cikkben ezt találtam: "Miután apám másfél éves koromban öngyilkos lett, anyám komoly nehézségek közepette egyedül nevelt engem és két testvéremet...." Mit is írtál Te erről: "Follinus Anna nyekergése jut erről eszembe..." Jézus, micsoda emberi nagyság, de nincs is mit csodálkozni rajtad, hiszen ahogy írtad: "...Én már csak tudom... És jah, élveztem." Szerintem mindegy, hogy akivel élvezted 3 évvel volt fiatalabb vagy 30-al, egy tanár-diák viszony nem két egyenrangú ember viszonya, az ilyen élvezet mindenképpen "hivatalkörben elkövetett visszaélés" az erkölcsi megítéléséről már nem is beszélve. ... szerintem.