Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telecaster

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Cranberries énekesnőjének haláláról a rendszeres olvasóink már biztosan tudnak, még egy hete sincs annak, hogy eltávozott közülünk Dolores O'Riordan. A 46 éves énekesnő éppen a Bad Wolves feldolgozásán segédkezett, melyben pont a saját zenekarának dalába, a Zombie-ba szállt volna be némi ének…..
Telecaster 2018.01.21 20:07:55
@gigabursch: Ismered a mondást, miszerint:

"Halottról jót, vagy semmit"

Egészen sokáig elmentem az ilyen kommentek mellett, mint a tiéd is, de az az igazság, hogy tele van a tököm veletek. Mi a büdös francért írtad ide a mélyenszántó gondolataidat, ha csak ennyire voltál képes?

Mond csak, a temetésén odamennél mondjuk a családjához, hogy elmond nekik, elviselhetetlen hangja volt a szerettüknek és ezen a drog sem segített?

Alsó hangon is ízléstelen a kommented.

Egy igazi destruktív gyökér vagy!

„Le style est l' homme même”

Ennyi!
Telecaster 2018.01.22 13:55:11
@gigabursch: "Halottról jólt, vagy semmit"

Jólt, tehát igazat. Ebben igazad van.

A hozzászólásod azonban még így is rendkívül destruktív volt. Nehezen érthető, hogy miért érezted szükségét annak, hogy belerúgj egyet? Gusztustalan megnyilvánulás volt, ez a helyzet, és ezen aztán tényleg semmi sem tud változtatni.
Telecaster 2018.01.23 19:39:27
@gigabursch: Szerintem neked komoly szövegértési problémáid vannak.

Nem mondtam meg neked, hogy mit kellene szeretned, csupán annyit mondtam, hogy tettél egy olyan megnyilvánulást, ami szerintem ízléstelen volt. Kár, hogy nem érted...........

Ennyi