Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koalamackó

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én is unom már ezt a devizahitel-dolgot, annyit írtam most róla, de a beérkezett kommentekből kirajzolódott előttem a tévhitek egy meglepően szövevényes hálózata, sőt, még egy olyan elképesztő múltbeli történés is, amitől ez az egész egy ilyen összetett ezoterikus…..
koalamackó 2013.06.30 16:35:46
Én csak azt nem értem, hogyha a hitelfelvevő is simlis volt, továbbá, a hitelügyintéző, az értékbecslő, egyéb banki alkalmazott, akik nyílvánvalóan tudták és semennyire nem érdekelte őket, hogy egyrészről baj lesz ebből az egészből, másrészt azzal is tisztában voltak, hogy a nyugdíjas, segélyből élő, munkanélküli egészen biztosan nem fogja tudni visszafizetni a felvett hitelt, miért csak és kizárólag a hitelfelvevőt "bűntetik" ? Miért nem kerültek emberek börtönbe, amikor nyílvánvalóan csalás, okirathamisítás árán pumpálták ki a hiteleket ? A kockázat csak a hitelfelvevőt érinti, a bankot semennyire, nagyon sajnálják ? Elvárható lenne nyílván az is, hogy tudatlanul senki ne vegyen fel semmilyen hitelt, de a bank részéről is legalább ennyire elvárható lett volna, a megfelelő tájékoztatás a kockázatokról. Tekintve, hogy hány ilyen hitelt kiadtak, felmerül a gyanú, hogy a banki alkalmazottaknak ez nem volt érdekük. Lehet kirúgtak pár embert, de kicsit úgy tűnik nekem ez, mintha két ember elkövetne egy bűncselekményt, de az egyik azt mondja, hogy a másik volt, nekem semmi közöm hozzá, vigye el a balhét ő. Nekem nem nagyon tűnik úgy, hogy a bankok különösebbenn rosszul jártak volna ezzel az egésszel, ők csak továbbra is követelik a simlis szerződésben meghatározott összeget, ha meg nem tudsz fizetni, menj ahová akarsz, legyél hajléktalan, legközelebb nem csinálsz ilyen baromságot, viszlát, mi meg majd a cimbiknek elárverezzük a házadat, lakásodat.
Birdman 14,5 millió dollárt adott egy Miamiban található hatalmas ingatlanért, melynek első ránézésre csak a konyhája nagyobb, mint egy átlagos lakás. Lessünk be! Dr.Dre, Jay-Z és P.Diddy után a Bryan Williams néven anyakönyvezett Birdman a rapvilág negyedik legmódosabb alakja,…..
Igazából nem találunk szavakat az alábbi videóra, így inkább nem is mondunk semmit, beszélnek helyettünk a képek. Aki nem tudja ki Dr. Magic, az most megismeri. A zenét Horváth Gáspárnak, az Irie Maffia billentyűsének köszönhetjük, a klipet pedig a Proudnak. ..
Amikor 2010-ben, a XVIII. Nemzetközi AIDS Konferenciával egyidejűleg bejelentették, hogy az amerikai kormány megszünteti a HIV-vel élőket sújtó beutazási tilalmat, az egész világ kitörő örömmel fogadta ezt a jelentős lépést. Utoljára 1990-ben tartottak világkonferenciát az…..
koalamackó 2012.07.30 11:31:30
@kifordított nagyanyó: nem buzdítottam az elővigyázatlanságra senkit.

Érdekes egy betegség ez, az USA-ban azt mondják, hogy csókolózással is elkaphatod ill. védekezés nélküli orális szex során is, az EU-ban ezen csak kuncognak, hogy hülyeség, afrikában meg elég ha lefogytál, lázas vagy és jön a fosi, már mondja is a doktor, hogy ez biztos aids, nem kell teszt, lehet adni az államilag támogatott gyógyszereket és a statisztika is megvan a nyugatnak.
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
Egy lepusztult pécsi városszéli nyomortanyán lakott P. László, aki a rendőrség szerint bevallotta, hogy meggyilkolta Bándy Katát.  A gyilkosság miatti felhajtás elűzte lakásaikból a romos telep korábbi lakóit, sokan a médiaérdeklődés vagy az esetleges bosszúállók elől…..
koalamackó 2012.07.17 19:27:33
Tizenhárom, főképp instrumentális felvétellel május 14-én jelenik meg Carlos Santana legújabb, sorban harminchatodik nagylemeze, aminek a Shape Shifter lesz a címe, és amit a híres gitáros az őslakos amerikai indiánoknak ajánlott. Ehhez képest, meg úgy egyébként is meglepő és…..
Az egészségügy egyik legrettenetesebb vadhajtása az orvosi rendelőkben informatív céllal, esetleg elrettentésből kiplakátolt, látványos betegségeket bemutató tacepaók sora. Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az ember a fogorvosnál eleve bestresszelve ül, és közben a zöld…..
 A szövegi merénylő megmutatja az arcát és közli a feltételeit. A kormány csakúgy, mint az RTL és a TV2 szereti támogatni a hamis és tehetségtelen énekeseket. SP még lakást is vett a Széchenyi tervből. Most itt az idő, hogy a konzervatív vezetés jó példával járjon…..
koalamackó 2012.01.16 14:21:26
Bár már több mint egy éve a magyar közélet egyik erős hangadója az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook csoport, céljait és működését még mindig rengeteg találgatás és félreértés övezi. Ez egyáltalán nem meglepő, ha létrejön egy szervezet, amely…..
Mert aki stílusos, az az ágyban is az!-vallják a fanatikusok. Nem a Louis Vuitton az első márka, amelyik piacra dobta saját óvszerét, lassan már szinte elvárás lesz, hogy a nagyok luxust gyártsanak minden téren. A LV óvszere színében is híven tükrözi a márka stílusát, és…..
Nesze!szer Dolce kedvesség 2011.12.30 12:28:00
   Kérdés, vicces-e ez a filmecske vagy sem?! Még kutya is van benne... Ezzel kívántak boldog ünnepeket a sok vásárlónak "Dolcséék". Mit gondoltok? ..
koalamackó 2011.12.30 16:59:09
Jackpot Védekezz trendin 2011.12.12 19:54:00
Az Irakli Kiziria által tervezett óvszer egyelőre csak koncepció, de a világmárkák szerelmeseinek mindenképpen ajánljuk. ..
koalamackó 2011.12.13 01:04:35
Ez az idei utolsó moombahton-szüretünk, úgyhogy hatalmasat kell szólnia, ezért most mellőzzük a finomkodást (arra ott az, ööö, emocionális moombahton): ordas nagy bangerek petárdagyár-robbanás erejű arzenálja következik, benne egy válogatással, ami - szerintünk -…..
koalamackó 2011.12.12 12:58:22
Kérdi valaki a papot: Miért prédikál folyton a megtérésről? Azért, feleli, mert a hívei nincsenek megtérve. Majd ha megtérnek, prédikál másról is.Elolvastam a tavalyi AIDS-világnap alkalmából írott, Csak mással történhet meg c. cikkemet. Sajnos az utolsó betűig aktuálisnak…..
koalamackó 2011.11.30 20:01:00
www.youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4

Montaigner Úr ( a hiv vírus felfedezéséért kapott nobel díjat, ha valakinek esetleg nem ugrana be a neve egyből... ) véleménye, szerintem tanulságos :P

Érdemes még ránézni erre is, csak hogy hivatalos oldalról is tájékozottak legyünk :

www.unaids.org

Köszönjük ismételten az agymosó médiának, hogy AIDSel, madár és sertés influenzával plusz ki tudja még mivel riogatnak épp.
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
koalamackó 2011.11.28 15:32:44
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
  Amióta eszemet tudom rossz alvó vagyok. Ez különösen igaz a fülledt éjszakákra, s mivel Argentínára jellemzőek a különösen fülledt éjszakák, bizony sűrűn előfordul. Jellemző rám hogy hülyeségeket álmodjak össze. Nem a rossz lelkiismeretem gyötör, az inkább nappal feni rám a fogát. (Minden…..
Ezt is megéltük, felbukkant az App Store-ban az iWiW. Pont három napja kerestem rá, amikor egy rendszerüzenetre kattintva képtelen voltam eljutni a közösségi oldal megfelelő bugyrába, de akkor még nem volt az App Store-ban, amin meglepődtem. Főleg, hogy kész tragédia volt az iWiW…..
koalamackó 2010.07.21 23:58:39
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
koalamackó 2010.05.17 15:51:35
Sziasztok !

Elöljáróban, elnézést szeretnék kérni a hosszú post miatt. Én csak annyit szeretnék ehhez az egészhez hozzáfűzni, hogy a cikk írója és akik tagadják az ún "cigánybűnözés" létezését, feltehetőleg soha nem éltek olyan közegben, ahol napi rendszerességgel fenyegetőznek, este lopják, ami mozdítható és a kiterjedt családi hálózat révén, egy-egy vitás ügyben, megjelenik 25 tesóka, akik, tekintve, hogy tisztában vannak azzal, hogy nincs rendőr a közelben, bármit megtehetnek szinte. A cigányok ha tetszik, ha nem, önmagukat gettósítják és bármilyen jóérzésű embernek ez szemet szúr, akár liberális, akár nem. Ebben az egészben sajnos, a többség felelőssége van, máshol nem hagyják, hogy a cigányok ( vagy bárkik ) gettósítsák magukat. Aki azért lop, hogy a legújabb "nájkcipőben" dzsukelkodjon, az nem megélhetési bűnöző, hanem cigánybűnöző. Hozzátenném az egészhez, cigány az, aki annak vallja magát, mint tudjuk, tehát eleve, aki a cigánybűnözéssel kapcsolatben felhozza a rasszizmust, arról egészen biztosan kijelenthető, hogy ő maga rasszista. Cigánynak nem lehet születni, azzá viszont lehet válni. Felfogható életstílusként is. Az emberek már átlátnak a szitán : TESSÉK BEILLESZKEDNI ! Ha nem akarnak magyarok lenni, menjenek el, mint ahogy sokan teszik. A dolgozni nem akaró, csicskát tartó, segélyből megélni szándékozó embereket sehol nem szeretik, itt sem. Nehogy már ezek az emberek sajnáltassák magukat és mi legyünk a hibásak.