Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annamaria Madsen Skultety

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyes nemzetek különböző módon kezelik a mostani vírushelyzetet. A nemzeti kultúra és az egyes országok társadalmi tőkéje, valamint a regnáló kormányok illetve hatalmi rendszer sok mindent meghatároznak. Láttuk, ahogy Kína és Dél-Korea megbirkózott vele, és látjuk, ahogy az olaszok és spanyolok…..
Az utóbbi években egyre erősebben jelenik meg a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés témája minden területen, így a közlekedésben is. Bár a légi forgalom továbbra is dinamikusan növekszik, megjelentek azok a hangok is, akik a repülés helyett inkább a környezetbarátabb vasúti közlekedést…..
Annamaria Madsen Skultety 2019.11.02 23:07:24
@Igazamvanvagyigazamvan?: Birmingham-St Pancrac, közvetlen vonat, 1:43 perc. 16 eurótól.
Annamaria Madsen Skultety 2019.11.03 13:39:42
@Igazamvanvagyigazamvan?: At írtam 16 eurótól. Tisztában vagyok vele, hogy az UKban font van, de a loco2 oldal euróban írta ki. A repülőjegyek sem mind egyforma áron vannak. Ha későn veszed meg, az is lehet drága. Drágább, mint a vasút. Az Eurostar nem kerül 100 fontba fejenként (kivéve, ha businessen utazol). Ha éjjel indulsz repülővel valahova, ott is előfordul, hogy másnap reggel vagy délelőtt érkezel meg. Én is tudok extrém menetrendeket mutatni, de ki az a marha, aki önként választja azt? Repülővel sem lehet mindenhova közvetlen járattal eljutni. Ott is fennállhat a veszélye, hogy az ember lemarad a csatlakozásról.
Annamaria Madsen Skultety 2019.11.03 13:51:53
@Igazamvanvagyigazamvan?: Az intercityk miatt igen szoktak állni a vonatok, hogy elengedjék. Sőt, a zónázó útjából is félreállnak.
A dán boldogság nyomában - 11. rész Novemberben és decemberben 8 posztban jártam körül (mind elolvasható itt), mi lehet a dánok boldogságának titka. Némelyik bejegyzés csekély figyelmet kapott, de volt olyan is, aminek 10.000 felett volt az olvasószáma, Sok komment is érkezett, és kirajzolódott…..
Annamaria Madsen Skultety 2018.01.20 10:14:06
@Fekete Gyor Andras:
Ez egy akkora "paraszt" megjegyzés, hogy el sem hiszem. Látszik,hogy sosem jártál Dániában, különben nem mondanál ilyet. A dánok egyáltalán nem bárgyúak, vagy buták. Ha azok lennének, nem jutottak volna idáig.