Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róza mama

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
Róza mama 2018.12.31 17:13:09
@cattaneo: Két dolgot biztosan nem rtek. Ha tudnál olvasni, ugyan miért is kellene egységes szabályozás? Minden le van írva a weblapon. Pontosan látohatnád mit vásárolsz meg.
A másik dolog pedig az, hogy mitől visszaélés az, ha betartaják az általad elfogadott szabályokat.
De azt gondolom, neked tényleg a máv való. Ott tuti nem kell gondolkodnod, egységes az ár és egységes a szolgáltatás minősége.
Róza mama 2018.12.31 23:17:26
@cattaneo: Végül is ha azt vesszük, hogy évente 150 millió utas döntő többsége képes értelmezni valamint betartani a szabályokat, és továbbra is repül az általad fikázott fapadosokkal, akkor csak el kellene gondolkodnod egy szövegértés tanfolyamon.
Róza mama 2019.01.02 14:13:05
@Tehetséges ugandai buzi: Kedves ugandai buzi, számomra felüdülés olvasni csetlő-botló utazási kalandodat és azt a talpraesettséget, ahogyan nem hagyod magadat a mégoly nehéz helyzetekben sem!

Ha úgy gondolnád, hogy a jövőben rendszeresen blogot írsz, melyben a fenti naőernyőshöz hasonló életszerű történeteket osztasz meg, rám mint rendszeres olvasódra feltétlenül számíthatsz!
Írhatsz bármit. Hosszú történeteket, vagy egyszerű reggeli gondolatokat. Ajánlott pakolási listát, vagy utazási irodás kalandokat. Recepteket, melyek nélkül ne induljunk el.
Engem lenyűgöztél!!!
Továbbra is sokan vannak, akik nem maguk szervezik le nyaralásukat, hanem ezzel megbíznak valakit. Csakhogy ezeket az embereket már nem ügynököknek hívják, hanem tanácsadóknak. A kérdés most már az, hogy csak sima átkeresztelésről, vagy többről van szó...
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
Bumeráng Éljen Trianon? 2018.10.26 21:29:28
2018 decemberének elsején lesz a román egyesülés centenáriuma, amiről Bőtös Botond, az Átlátszó újságírója írt egy cikket. Mivel olyan alapvető nézetkülönbségeket tapasztaltam köztem és a szerző között, miközben a témával kapcsolatos párbeszéd, vita fenntartása különösen fontos napjainkban, úgy…..
Manapság, amikor nap mint nap arról hallani a hírekben, hogy Észak-Korea nukleáris fegyverkezése korábban soha nem látott méreteket öltött, s az interkontinentális ballisztikus rakétáikkal már akár az Egyesült Államok keleti partvidékét is képesek fenyegetni; az orosz elnök pedig szintén nukleáris…..
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
Na végre: rácuppant a brit polgári repülési hatóság az utasok szétültetős szívatására, bejelentették, hogy vizsgálatot indítanak.  A CAA közleménye alapján mondjuk inkább kínosan fészkelődni van kedvünk. Tisztában vannak a problémával, erre jól lekutatták a dolgot, megkérdezték az utasokat. Ebből…..