Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanga

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali Mindenki!!!Ha még emlékeztek, mi valaha a Ferences suliba jártunk, ahol volt egy szokás, miszerint néha összegyűltünk és megünnepeltünk olyan alkalmakat mint pl Karácsony. Egy szó mint száz, többen is jeleztétek, h idén is szívesen részt vennétek egy osztály lelkigyakon…..
Kedves 2008c osztály!Diával való egyeztetés után írok nektek a Tranzitussal kapcsolatban. Menyus felhívott és kérte részvételünket a péntek esti szertartáson (okt. 3 péntek este 6 Tövis utca), amin be is kell segíteni neki egy kics tranzitusi éneklésben! Utána Félix atya agapét…..
Kedves mindenki!Dénes és én arra gondoltunk, hogy kéne egy kicsit szusszani és dumcsizni meg ilyesmi, szóval mi mindenképpen találkozunk SZEPT. 24-dikén (jövő szerda) 16 óra után a BME és CORVINUS vonzáskörzetében valahol és mindenkit szeretettel várunk és hívunk.(Bárhova…..
Bagolylak blog Ki hova megy? 2008.07.24 14:30:00
Kedves osztálytársak!Ma este teszik közzé a ponthatárokat, és ma derül ki, hogy kit hova vettek fel. Arra kérnélek benneteket, hogy ha megvan az eredmény és újra idetévedtek, akkor írjátok le kommentben ehhez a bejegyzéshez (esetleg a pontszámotokkal együtt, de az nem kötelező)!…..
Bagolylak blog A regisztrációról 2008.05.04 20:20:00
Miért jó?A regisztráció három dolog miatt előnyös:Hozzá tudsz szólni a bejegyzésekhez.A kommentjeidről mindenki tudni fogja, hogy valóban te írtad.Írhatsz bejegyzést a blogra, ha valami mindenki számára fontos közölnivalód van.Hogyan?Így tudod regisztrálni…..
Kanga 2008.05.30 09:44:50