Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JogosElvárás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
JogosElvárás 2018.01.19 20:05:39
@csobi2011: Látod mondtam, hogy kitalálsz magadnak egy magyarázatot. A komcsik is csinálták ezt egy darabig. Aztán felébredtek. Te is fel fogsz.
JogosElvárás 2018.01.19 20:13:37
@csobi2011: Elég szar lehet neked, ha Orbán Viktortól függ, hogy mennyi jön a családi kasszába. Persze ha én is olyan lennék aki önerőből képtelen előre jutni, akkor lehet, hogy én is életem végéig hajbókolnék a Kedves Vezérnek minden apró morzsáért amit leejt nekem. De szerencsére én nem ilyen vagyok, nekem nem az épp hatalmon lévőktől függ, hogy mennyi van a zsebemben, így aztán nem is tartozom nekik hálávál, nem kell lenyelnem a hazugságaikat és pláne nem kell a szabadidőmben nyalnom a talpukat.
JogosElvárás 2018.01.19 20:27:04
@taga20: Ezek mind ilyenek. Egy párhuzamos univerzumban élnek és azt hiszik, hogy az idők végezetéig átverhetik magukat. De pont az egészségügy az a terület, ahol ezek aztán könyörtelenül felébrednek. Amikor ott áll a Fidesz droid a beteg gyereke ágyánál a kórházban, látja, hogy milyen katasztrófális állapotok veszik körül a tulajdon gyerekét és tudatosul benne, hogy a párthűség és talpnyalás itt kurvára nem segít, na akkor kapják vissza az élettől azt a sok mocskot amit itt összehazudnak a gazdáik védelmében. Mert ez a szitu előbb-utóbb mindekit utolér, nincs menekvés. Egy Habony, egy Bayer, egy Németh Szilárd elmehet a VIP kórházba, de ezek a senki kis komment talpnyalók mennek szépen ugyanúgy a lepattant közkórházba az alulfizetett nővérekhez/orvosokhoz mint a le Sorosbérencezett, le lipsizett mindenki más. Ott aztán dugdoshatja a borítékot, a kórházi vírus ellen az nem véd, attól nem lesz jobb felszerelés, nem kerül előre a várólistán (annyija úgysincs amitől előre kerülhetne) a személyzettől is max az alap szintet kapja érte, nem többet. Ott majd észheztér.

Amíg nincs baj, addig nagy a pofájuk, de láttam már pár hasonló droidot felébredni, amikor szembesülnek a NER valóságával, és rájönnek, hogy milyen is valójában az a rendszer amit addig foggal-körömmel védelmeztek.
A 21. században, Európában a jobb állapotú betegek mosdatják a társaikat, hogy ne egye meg őket a piszok, és ne kapjanak el további fertőzéseket. Akármennyire hihetetlen, ez a magyar valóság, a saját szememmel láttam. Tisztelt Praxis!   Tavaly ősszel kórházba kerültem,…..
JogosElvárás 2018.01.19 16:20:49
@lioliom:
Azt nem bírom megérteni, hogy miért ilyen ez a kurva ország?! Csak TAO pénzből 330 millárd ment a kibaszott focira és ebben még nicsenek benne azok a százmillárdok amik stadinok építésere mentek. Csak az olimpiai lázálomra elment 40 millárd, amit kiöntöttünk az ablakon. Évente szintén százmillárdos nagysárgrend megy a kibaszott propagandára, permanens gyűlöletkeltésre, migránsozásra, Sorosozásra. Csak a kamu kvóta népszavazásra elment 30 millárd!

Közben a kormány közelében nincs olyan káder aki nettó millió alatt vinne haza HAVONTA, a kibaszott nagy semmiért!

És te azt mondod, hogy az egészségügyi dolgozó, akin emberéletek múlnak érje be havi 200-zal és még örüljön is neki? Ja és számoljuk hozzá a paraszolvenciát?????

Nooooormális vagy?