Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nadja*Nórííí

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megszólal a V10-es Cosworth, az embernek akarva – akaratlan eszébe jutnak „azok a régi szép idők”. Azok a napok, amikor még ezek az erőforrások énekeltek a Formula 1-es autókban, mikor még nem volt világválság, nem akart kettészakadni a cirkusz a nap, amikor…..
Nadja*Nórííí 2009.05.21 16:19:30
@SilverMike:
Nekem tetszik. :) Nagyon is. :):P
Nem, most nem arra a sapkára gondolok, amiért a nyuszika rendre verést kapott. A sztorit ugye ismerjük, a gonosz medve és kedves barátja a farkas akkor is megpofozta szegény kis nyuszikát, ha rajta volt a fejfedő, és akkor is, ha nem. És hogy is jön ez ide? Egyszerű a képlet, az…..
SilverMike Forma 1-es blogja Vicc 2009.04.02 20:07:00
"És azt ismeritek, hogy?" "A tanár nincs megelégedve az elsősök szellemi színvonalával, ezért gúnyosan így szól hozzájuk: -Kérem, aki idiótának érzi magát, az álljon fel! Nagy csend, mindenki ülve marad. Egyszer csak egy fiatalember óvatosan feláll. -Nos, maga…..
Ennek az írásnak még valamikor Februárban, a „sereghajtók” címet szántam, az ok egyszerű volt. A 2008-as évben a Force India pontot sem szerzett, a Honda már második éve a padlón volt, majd gyorsan le is léceltek, a lehetséges utódcsapatot meg mindenki leírta, mondván…..
Egyesek szerint Ross Brawn agyába egy computert építettek be, míg mások szerint egy született zsenivel van dolgunk, egy azonban biztos, a manchesteri születésű „technikai guru” korunk egyik legnagyobb koponyája. De mi mást is várhatnánk egy atomfizikustól? Mert bizony a…..
                                Bemutatkozott a Red Bull új autója!Dietrich „Didi” Mateschitz ismertebb nevén Mr. Red Bull…..
Szépen lassan, (nagyon lassan) kezdetét veszi a 2009-es Formula 1-es szezon. Igaz még versenyről Március 29-ig nem beszélhetünk, de a „tesztszezon” már elkezdődött! Az első hivatalos gyakorlás helyszínéül a portugáliai Portimao versenypályája szolgált. Az a pálya,…..
Nadja*Nórííí 2009.01.24 17:57:53
@SilverMike:
Háát a cikk nagyon jó, és ami a videót illeti véleményem szerint miért ne lehetne? Nem rontja el a blogot, sőőőt sztem felkelti mindenki érdeklődését! Hiszen feldobja a blogot! Nem rossz, ha ilyenek is vannak a blogba. :) Én örülök neki! :)
A héten megkezdődött a 2009-es Formula 1-es autók bemutatása. Íme, az első három versenygép bemutatójának összefoglalója,…..
Nadja*Nórííí 2009.01.19 19:20:24
@SilverMike: Óh higyj nekem, igazán nagy dolog szerintem! Ez csak a kezdete vmi nagyobbnak! Lehet hogy berobbansz jobban a köztudatba és mindenki ismerni fog! :D...Remélem valóra is válik! :)
Nadja*Nórííí 2009.01.19 19:46:27
@SilverMike: Oké, ahogy gondolod, de álmodni még szabad, sőőt, mit érnek az álmok, ha nem válnak valóra? Hm... csak fognak puttyadni a fiók leges-legalján? Az nem jó! :S...Álmodj csak, amíg lehet, és törekedj arra, hogy valóraváltsd őket, mert utána, csak rosszabb lesz, mert ha tudtod, hogy tehettél volna érte, de nem tetted meg, akkor csak bántani fog, emészteni fogod magad, az pedig a legrosszabb! Hallgass rám! =)

"Ha valakinek nincsenek álmai, nincs többé értelme annak, hogy éljen. Álmodnunk szükséges, még akkor is, ha álmainkban megsejtjük a valóságot."
Nadja*Nórííí 2009.01.19 20:00:27
@SilverMike: Oké akkor! ;)
Hát nem tom kihogy van vele...szép, szép a Wilie, de nekem most a Renault jobban bejön! (bocsi =$)...Tetszik a színe! :D...Meg szép is nah! :) Nah kíváncsi leszek azért a holnapi cikkre is! ;)
Ismét a végére értünk egy Formula 1-es szezonnak, és ismét az utolsó futamra maradt a döntés. Természetesen a világbajnok személyét illetően. Idén „csak” két pilóta maradt esélyes a brazíliai fináléban. Lewis Hamilton és Felipe Massa. Persze ez az esztendő nem…..
Bolondság. Természetesen. Körülbelül így is le lehetne írni a Japán Nagydíj történéseit, miután a két világbajnoki aspiráns (ha már ez ennyire divatos lett) betlizett. Lewis Hamilton a rajt után vétkezett, leszorította Kimi Räikkönent az első kanyarban, mehetett is bokszutca…..
Niki Lauda megnősült, a McLaren fellebbez, Kimi Räikkönen marad!  A napokban Niki Lauda ismét - nem tudom hányadára - megnősült! Huszonkilenc éves barátnőjével kötötte össze az életét, és mielőtt jönnének a "varjak", hogy "pénz" ide oda! El kell…..
Hát ez is megvolt! Az első Valenciai Nagydíj! Hála Istennek! Problémamentesen, balesetek nélkül! Pedig nem voltak jó vélemények a futam előtt! Egyetlen ember, bízott Valenciában: Az Mr. E volt.! "A világ legjobb utcai pályája" mondta! És punktum! Hát Mr. E-nek ismét…..
Hát, visszatértem! Sajnos eltelt ez a négy nap is, mégpedig eléggé gyorsan!!! Most egy kis "helyszíni jelentést" írnék. Röviden, tömören. A futamösszefoglaló holnap.Csütörtök: A hétvége igazából már csütörtökön elkezdődik, mégpedig 16:00-kor! Ekkor veszi…..
Először is! Mindenféle sóder előtt, szeretném leszögezni, hogy a címben említett teknőst, bár Robert Kubicára írtam, nem a Lengyel fiú gyorsaságát szeretném megkérdőjelezni! És nem is azért írom mert "nem kedvelem Kubicát", sőt! Én már akkor kedveltem a…..
 Most nem erről kellene, és nem is erről akartam írni! És ígérem gyors leszek! Csak, a minap, történt valami! "David Coulthard, bejelentette visszavonul". Ennyi! Mikor a hírt olvastam, kicsit elszomorodtam, kicsit... Ismét elment egy pilóta, aki már-már szinte egyet…..
"Az autóversenyzés hazatért", Franciaországba! Ugyanis a világ első hivatalos Grand Prix-jét „Galliában” rendezték 1906-ban! Persze azelőtt is voltak futamok 1894óta, amik ugyan „csak”  arról szóltak, hogy megdöntsék a bizonyos szakaszon…..
Gyors Nick 1977 május 10.én született! Egész gyermekkorát, a versenyzésre a gokartra tette fel! Sőt rengeteget szenvedett, tűrt a kiskategóriákban is! Míg nem a '90-es évek végén megszerezte a McLaren - Mercedes csapat támogatását! Feladat kész! A jövő nagy reménysége,…..