Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szusza

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
timo&julien Spenótos tagliatelle 2009.11.29 22:21:00
Azért nem írok hosszúmetéltet, mert az nekem valahogy fehérlisztes, tojásos tésztát jelent, míg a tagliatelle egyértelműen durumlisztből készültet, és természetesen tojás nélkülit. A húslevesbe való cérnametélten és a halászléhez adott gyufatésztán kívül nálam nem…..
Szusza 2009.12.07 13:02:47
A pletykaipar valami csodálatos: találnak egy háromgrammos műanyagdarabot, ami mögé egyből odaképzelnek egy másfél kilós számítógépet. Most legalábbis pontosan ez történt: valahonnan előkerült egy valószínűleg Apple-gyártmányú SIM-tálca, ami emlékeztet ugyan az iPhone…..
Vegyes érzelmeket váltott ki belőlem a Prada 2010-es tavaszi/nyári kollekciója.Néhány összeállítás, illetve ruha nagyon tetszik, de a többség sem olyan rossz. Ami számomra zavaró az a sok fényes anyag, a hordhatatlanul rövid sortok, amik sok esetben inkább bugyinak tűnnek, semmint…..
Nem titok, hogy már nagyon vártam az új operációs rendszert. Elfogadtam ugyan a Leopardot, de sosem voltam vele annyira elégedett, mint elődjével, a Tigerrel. Nem éreztem olyan stabilnak, megdönthetetlennek, finomra hangoltnak, és az új funkciók többségét sem igazán tudtam…..
Szusza 2009.08.30 22:31:05
@macilaci: Minden programot lehet 32biten és 64biten futtatni. Csak be kell szépen állítani: Control-click, Get Info
Szusza 2009.08.31 14:18:52
@macilaci: Nem kell hozza rosetta. Get Info- ban van egy opcio ahol bejelolheted h legkozelebb 32biten nyiljon meg. "Open in 32-bit mode" Aztan persze visszarakhatod 34 bitre. Az Activity monitorban lehet ellenorizni hogy melyik miben fut
Mihály, a homárkörökben ismert BKV és MÁV figyelő blogok ura azt sugallja, hogy puszta kézzel megküzdene egy csapat anyázó ellenőrrel és még egy tucat, kihegyezett szerződésekkel támadó BKV-vezérigazgatóval, de az Apple hozzáállása őt is kikészítette. A klasszikus…..
A cukiság kedvenc rajzolt dögje most egy léggyel került intim kapcsolatba, hogy a nagy hajkurászásban atomjaira bonthassa környezetét.Szerkesztőségünk macskásai a videó megtekintése után azt állítják, hogy Simon Tofield ezzel az új résszel rendesen mellényúlt, mert a macska nem…..
Szusza 2009.07.28 23:14:25
Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet…..
A ChangeWave piackutató cég idén is utánajárt, hogy az Egyesült Államokban mennyien terveznek számítógépet vásárolni, és milyet. Miközben az egy évvel ezelőtti eredmények meglepő növekedést mutattak az Apple javára, idén már inkább csak stagnálást figyelhetünk meg.Tavaly…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
Szusza 2009.02.17 14:19:15
@orient: Tőlem is kérték egyszer cigivásárláshoz az ájdíít. Mutattam az útlevelet. Mondta hogy az nem jó, mert vagy jogsi kell, vagy az USA által kiállított ájdííí. Mondtam neki hogy nem vagyok USA állampolgár ezért nincs usa ájdim, csak útlevelem. Az nem jó, akkor adjak neki jogsit. Odaadtam neki a régi magyar rózsaszín jogosítványomat. Nézi, nézi, majd megkérdezte okosba hogy aközül a sok szám közül melyik is a születési évem. Mert ugye éééé.hh.nn formában volt.

Végül adott cigit.
Szolg. közl.: az HBO a sorozatot Inni és élni hagyni alcímmel vetíti, az epizódok címeit viszont nem fordították le, így a hogyvoltok során megmaradok az eredetinél. Reklamálni kommentben lehet. Külön köszönetet szeretnék mondani Mandrake-nek a képekért és a…..
Ezt az ötnapos borzgyereket a halál torkából mentették ki a minap a rendkívüli hóhelyzettel küzdő Angliában. Egy angol asszony különös zajokat hallott kertje végéből, amikor megnézte honnan jönnek a hangok, meglepetésére ezt a maroknyi csöppséget találta a hóban. A kihűlés…..
Az online fizetés hibájából naív ügyfelünk megkapta azt, amit nem kért és hiába várja azt, amiért szintén fizetett. A reklamációs leveire választ nem érkezik, és most tanácstalan, hova is kéne fordulnia.Történetem még tavaly kezdődik, december 17-én. Ez bizonyos cég hiteles…..
Egy fórumból: <dm> Rájöttem, hogy sose fogok segítséget kapni a linux guruktól a problémáim megoldásához szimpla kérdezősködéssel. Egyszerűen kötözködnöd kell, hogy valaki segítsen megoldani a linuxos gondjaidat. <dm> Például, nem tudtam, hogyan kereshetnék meg…..
Belsőség Halálos jótanács 2008.12.22 09:48:00
Ártatlan angol nyugdíjas halálát okozta a BBC népszerű autós tévéműsorában, a Top Gearben elhangzott vezetéstechnikai tanács.Autóbaleset következtében elhunyt Angliában az a 85 éves férfi, akit elgázolt egy, a Top Gear című tévéműsorban elhangzott tanácsokat követő…..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..
Rengeteg kütyüt kaptál karácsonyra? Akkor töltsd fel az ajándékokról egy fotót az Indafotóra ide és nyerj! Csak bigyós/kütyüs ajándékok érdekelnek minket. Képeket persze december 24. után várunk, és folyamatosan meg is mutatjuk a legjobbakat. A nyeremény egy tízezer…..
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..
Bizony, június már elmúlt, egyre rövidebbek a nappalok, libling stunt azt elégelte meg, hogy amikor sötétedés után megy haza, szinte mindenki úgy áll előtte akár percekig, hogy nyomja a fékpedált, kiégetve a mögötte várakozó retináját a sötétben jól kitágult pupillákon…..
  Tudom, hogy nem elegáns egy bukott politikusra lövöldözni, isten bizony nem is tenném, de vannak esetek, amelyek legalább egy patront megérnek. Ilyen történt tegnap, amikor a gyöngyösi főiskola tanévnyitóján az intézmény első díszpolgárává Medgyessy Péter volt…..
Szusza 2008.09.04 16:21:40
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
A Nemzetközi Diszlexia Szövetség egy borzasztó egyszerű ötlettel turbózta fel a levelét, amelyben támogatást kért a szervezetnek. Ebben azt használták ki, hogy ha egy szón belül megkavarjuk a betűket, furcsa módon az agyunk nem egykönnyen, de azért mégis összerakja az adott…..
Appleblog Olcsó MacBook várható 2008.07.23 07:40:00
A harmadik negyedéves pénzügyi időszakról szóló jelentés két okból volt érdekes: egyrészt megtudtuk, hogy megint rekordot döntött az Apple, másrészt Steve Jobs elejtett egy félmondatot, amiből kiderült, hogy a vállalat új termékek bemutatására készült.Persze azonnal…..