Regisztráció Blogot indítok
Adatok
80 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelem a történelmi filmekből ismert hajóágyút. Sínen mozog előre-hátra, máskülönben nem fejtheti ki a pusztító hatását. Olykor azonban előfordul, hogy a kötelékeitől megszabadulva végigsöpör a fedélzeten, és elsodor mindent-mindenkit. Efféle nehezéknek véltem Németh Szilárd hajdani…..
80 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig 2018.01.18 20:01:17
Elhangzott a Fidesz öszödi beszéde. Nem más volt ez, mint egy őszinte beszéd, melyet nem a magyar szavazóknak szántak. Öszödön Gyurcsány Ferenc nyíltan kimondta, hogy „nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet”. A Fidesz öszödi beszéde Altusz Kristóf - a Külügyminisztérium helyettes…..
Soros György nem akarja hagyni, hogy nacionalista populisták szétzúzzák az életművét; A választási kampány finisében kínos helyzetbe került Orbán Viktor, amiért eltitkolta 1300 menekült befogadását; Magyarországon minden "kaputt" és ha így folytatódik, az ország átvitt és konkrét értelemben is…..
Ha végigtekintünk azokon a témákon, amelyek a Fidesz iránti lojalitást táplálják -- amelyektől a Fidesz-szavazók nemzetinek és/vagy polgárinak érzik magukat, hát, szánalmas a kép. A nagy rezsicsökkentésben, amely a 2014-es választásokat is jelentősen befolyásolta, a magyar lakosság járt a…..