Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuszmák

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 hónap után sikerült végre Központi Nyomozó Főügyészségnek benyújtania a vádiratot Hunvald Gyuriék ellen. Nem volt egy egyszerű munka összerakni, a vádirat 121 oldalas, a nyomozati iratok pedig 46 ezer oldalt tesznek ki ... Az Ügy több tételből áll össze, és összes 25…..
Minek nekünk Kétfarkú Kutya párt? Nem tudott olyan vicces-elképesztő programpontot kitalálni az ország összes Showder-klubbos bevonásával, mint amivel a valódi politikusok elő tudnak állni. Kétfarkú Kutya? Minek, mikor itt van nekünk Horváth Csaba és Schmuck Andor? Csaba…..
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
29 hónappal ezelőtt mutatta be Zero a baloldali sajtómunkások remek csapatát, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhet az MSZP. Vessünk rájuk megint egy pillantást. (rákattintva nagyobb)   Most nem jött össze. Hiába beszédhibáskodott Váncsa és Kéri a Heti Hetesben, hiába…..
Kuszmák 2010.04.17 13:57:19
Napi Populista KampányÍgéret - 1. rész Nem bírtam tovább, mert ilyen nincs, és még is van. Új sorozat, hadd szóljon. Úgy látom, minden napra jut egy-egy csemege. Mondjuk úgy, az alanyi jogú Zinternet volt a 0. rész. Egy mondat az MSZP 60 oldalas programcsomagjából. A…..
A rendőrség úgy döntött, hogy új láthatósági mellényre van szükségük a rend derék őreinek. (Hogy hány kilométert autókázhatnak majd egy nap az zsír új mellényben, egyelőre nem tudni, remélem, legalább a napi 40 km összejön!) Szóval kiírtak egy közbeszerzési eljárást.…..
Vastagbőr Apróbb módosítások 2009.05.22 13:31:00
Apróbb módosításokat eszközöltek egyesek a választási kampányfilmeken. Íme: MSZP:  Június 7-én hallgass az eszedre és szavazz az MDF-re! Jobbik: SZDSZ:   FankaDeli a a refrént használta fel az SZDSZ-reklámból: Várjuk a többi hasonló…..
Vastagbőr MSZP-s belső kampány 2009.03.19 11:01:00
MSZP-s házivideó kering a párt berkein belül. Nem, nem olyan, azt nem mernénk lehozni... A szocik hétvégén tisztújító kongresszust tartanak a Syma-csarnokban 686 küldött, valamint számos hazai és külföldi meghívott részvételével. A tisztújítás nem lesz valami izgalmas, a…..
Kuszmák 2009.03.19 16:44:52
@Mj: "Hillert amúgy nem értettem, milyen könyvcímre gondolt, amiről kizárólag a baloldalra lehet gondolni? Sötétség délben?:D Btk.?:D"

Baszd meg! 5 perce röhögök...
Micsoda nap! Kolompár Orbán feladta fél éves hallgatását, és végre ma megszólalt!  "Kolompár Orbán szerint a parlamenti pártok tehetők felelőssé az elmúlt időszakban kialakult cigányellenes közhangulatért; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a…..
 Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok,nincs szükség regisztrációra!!!Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön! Lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás A TIPPEKET kommentekbe írjátok,nincs szükség…..
Filmdroid A szállító meleg 2008.12.02 10:46:00
Frank Martin a szállító, a figurát Jason Statham alakította három részen keresztül. Louis Leterrier (az első kettő rendezője) elmondása szerint Martin meleg."Sokkal jobban szórakozol a filmen, ha tudod, hogy Frank Martin buzi"-mondta Leterrier a Szállító 2 után. "Ő…..
Komolyan mondom, egyre jobban szórakoztat Gyurcsány "Még tíz évig leszek miniszterelnök" Ferenc blogja. A történészek kézhez kapják Ferenc testvér legszemélyesebb -és önálló- gondolatait, lehet mit elemezni. "„Lógni fogsz” – kiabálta tegnap egy…..