Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrisgaloca

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osztrák, cseh és svéd kutatók együttes erővel próbálták megfejteni Freddie Mercury énekhangjának titkát. A kutatások folyamán kimutatták, hogy az egykori Queen frontember a mongol torokénekesek által kifejlesztett torzítási és morgási technikákat is felhasznált az énekhangjában, ezért lett olyan…..
tigrisgaloca 2016.04.21 17:40:48
A martfűi sorozatgyilkos története kétszeresen is hátborzongató. Egyrészt félelmet keltő az a kéjvággyal keveredett brutalitás, mellyel az áldozataival végzett, másrészt mélyen elgondolkodtatóak azok a módszerek, melyekkel a korabeli hatóságok igyekeztek minél hamarabb megtalálni és megfelelően…..
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
 Nyilatkoztunk már az MR2 - Pefőfi Rádiónak, azt mondták, majd szólnak, ha adásba kerül, ugyan még nem szóltak, de ha valaki hallott már minket a Kultúrfitnesszben a kultúrált szakításról beszélni, akkor szóljon. UPDATE: maga az MR2-Petőfi Rádió szólt, hogy "ma este,…..
tigrisgaloca 2008.10.07 15:19:40
Minden házasságtörő figyelmébe ajánlom: "Hans rutinos volt, vásárolt egy új mobiltelefont, hogy ne azon keressem, amin a felesége is." Persze német, persze ötvenes, persze nős. Helló!Az én sztorim nem különösebben izgalmas, és biztosan nem is egyedi. Sőt, velem is…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..