Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakker!

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rekorder történet, de szerda délutánra megteszi: a belvárosi padról rögtön szobára mentek, de mivel a Lánchídon csak annyi futotta, jéé, madarak, hamar lapátra került a lány. Már lehet szavazni!!!1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
Mai óránkon az elutazásról lesz szó. Valaki elutazik, amivel egyben zárójelbe teszi az életét, mintha színes maszkot húzna fel, szabadon csókolhat, flörtölhet. Majd hazajön. Szerencsére a párkapcsolat olyan élő dolog, hogy nem tudunk normálisan egymás szemébe nézni, ha…..
Újabb rövid történettel bizonyítjuk, hogy lekoptatni gyorsan és barátságosan is lehet. Ilyenkor hazudni is ér. De mér van az, hogy mindig szakításkor leszünk túl jók a párunknak? Sziasztok! Gondoltam én is megosztom veletek az egyik élményemet, tessék tanulni belőle.…..