Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real-Clean Kft.

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A takarítás is könnyebb profi tisztítószerekkel! Most 10.000 Forint értékű tisztítószer csomagot sorsolunk ki a játékban résztvevők között. Csak látogasson el a képre kattintva közösségi oldalunkra, és máris részt vehet a játékban!   A játék feltételei: oszd meg a bejegyzést az ismerőseid közt,…..
A kézhigiénia, a helyes kézmosás munkahelyen, intézményekben, beleértve a kórházakat is, és otthon egyaránt kiemelten fontos.   Nap mint nap számtalan kórokozóval érintkezünk, melyek legtöbbjét kezünk közvetítésével adjuk át másoknak és juttatjuk saját szervezetünkbe. Számtalan dolgot érintünk…..
A legtöbb ember nem szeret takarítani, de ez csak az egyik oka annak, hogy professzionális takarítócéget kérnek fel a munka elvégzésére. Ha az Ön irodáját nem egy megbízható, szakmailag kiemelkedő cég takarítja, akkor nem ismerheti ennek előnyeit. Nézzük, mi az 5 legfontosabb érv amellett, hogy…..
Gyűjtsük össze a feleslegessé vált holmikat, szabaduljunk meg attól, amire nincs szükség. Azokat a ruhákat, amik legalább fél éve nem volntak rajtunk gyűjtsük össze, és adjuk át valamelyik segélyszervezetnek. Nekünk már úgysem lesz rá szükségünk. Kerüljön dobozokba,…..
A modern bériroda-állomány Budapesten jelenleg 2,057 millió négyzetmétert tesz ki. Ez az elmúlt két év során közel 450 ezer négyzetméterrel nőtt. A jelenlegi gazdasági stagnálás eredménye képpen 2009-ben valamelyest csökken majd a kereslet a bérirodák iránt, a kedvezőbb…..
 Komment nélkül Előttünk:            Utánunk:    ..
Az Európai Unió projektek finanszírozása és segítségnyújtás révén tevékenyen támogatja a munkahelyi egészséget szolgáló kezdeményezéseket. Az EU 1996-2000-os egészségfejlesztési cselekvési programja komoly lendületet adott a munkahelyi egészségfejlesztésnek. Létrehozta a…..
A beltéri penészgombák sok ember számára okoznak kellemtlen tüneteket. Száraz köhögést, estleg hevesebb légúti allergiás reakciókat, rosszabb esetben a bőrön is megjelenő allergiás tüneteket kiváltva. Ha otthonunkban, munkahelyünkön észrevesszük a gombásodás jeleit, azt…..
Amikor a tavaszi verőfény besüt az ablakunkon, kényelmetlenül érezhetjük magunkat, minden porszem szembetűnőbbé válik. Ilyenkor elszánjuk magunkat, hogy felszámoljuk a télen összegyűlt fölösleges lomokat, hogy tisztaságot teremtsünk. Észrevesszük, hogy milyen koszos az ablak, s…..