Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JustIce

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember…..
JustIce 2008.08.12 08:31:03
cz4!

Először is, aki a munkásréteggel azonosítja, azon keresztüli általánosítással ítéli meg (leginkább el) a magyarságot, az igen fals képet fog kapni (a módszer pedig annyira egyértelműen téves, hogy erős a gyanú arra, hogy szándékosság áll a dolog mögött).

Érdekes módon azok az emberek, akik között én mozgok, cseppet sem olyanok, mint amilyennek te leírtad a magyarságot. (Lehet azért, mert ki-ki a magafajták társaságát keresi?) Persze, nem kétlem, hogy vannak olyanok is, akiket említettél. Ettől függetlenül nem csodálkozom azon, hogy olyan nagy a mocsok, amilyen (még ha ez sokkal kisebb is, mint amilyennek te leírtad). Mégpedig azért, mert az emberek nem érzik magukénak a földet, ahol élnek. Mert, mint ahogyan te is írtad, azt már elvették tőlük, eladták alóluk. (A magyar érdemtelenül foglalja ORSZÁGÁT, nyelvét és kultúráját, ugyanis EZEK KÖZÜL EGYIKET SEM BIRTOKOLJA, sem műveli.) [Az idézett szöveg kicsit hibás, valami ilyesmi akart lenne: A magyarnak érdemtelenül foglalják országát, bitorolják nyelvét és kultúráját - országát nem birtokolhatja, nyelvét és kultúráját sem művelheti.]
És ha mégis rendet tesznek a portájukon vagy az előtt, akkor jönnek az olyanok, akik kedvüket lelük a szép pusztításában, akik a mások munkájából élnek és tönkreteszik/elveszik azt tőle. Aztán a nemmagyar vezetők és irányítók szépen megveregetik a rombolók vállát és megdicsérik őket - és szidják és büntetik azt, aki épít. Ha a magyar nem dolgozik, akkor azért nem, mert tudja, hogy nem magának dolgozna, hanem a rajta élősködőknek.

Az általad említett széthúzás és nemalkotás pedig a magadfajták miatt van, akik züllesztik a közösségeket a vérlázító irományaikkal. Itt rajtad kívül mindenki egy irányba menne.

"Na ja, a magyar ember kezébe kard illik és utcakő, a seprű és virágültető kislapát az antianyagként megsemmisülne benne."
Amikor az idegen úr a maggyar nyakára ül, akkor eljön az ideje a kardnak és utcakőnek, a kislapát pedig addig pihen, majd ismét a kézbekerül. Persze lehet, hogy a bitorló urak sérelmezik azt, hogy a szolga nem dolgozik, hanem lázad - mást nem zavarna, hisz ha nem szolga, hanem magának dolgozik, akkor miért fájna másnak, hogy nem dolgozik?

"Egyébiránt tudnak dolgozni, csak rugdosni kell őket, és egyet nem szabad soha: emberszámba venni (beleértve a tisztességes bérezést), mert akkor reszeltek, onnantól vége, lehet keresni új alkalmazottat."
Azta, mekkora igazad vaaan!! Én is, mint büdös dolgozó azt szeretem, ha leköpnek és megrugdosnak. Akkor rendesen fogok dolgozni, hogy jó legyen a kegyes uramnak. Bezzeg ha embernek néznek és nem útáljuk egymást, akkor biztos amint elfordul meglopom, elvégre az ember a barátjával így tesz, csak ellenségének keresi a hasznát...

"No pont erről beszélek, büdös magyar, egy féreg.

Tessék szépen rendbentartani a portákat, az utcákat, virágokat ültetni, és elképzelhetetlenné tenni azt a helyzetet, hogy egy alkalmazott ne dolgozzon tisztességesen."
Aha, értem. Büdös, féreg magyarok, fogjátok be a pofátok és dolgozzatok akkor is, ha csak köpés és rúgás a béretek idegen uraitoktól! Nehogy szót emeljetek elnyomóitok ellen, nélkülük még itt sem lennétek! Így már értem melyik oldalról beszélsz, nincs is több hozzáfűzni valóm, csak egy kérésem lenne: tarts önvizsgálatot és könnyes megbánás után lődd tarkón magad!

Ez a poszt nagy fába vágja a fejszét. Félreérthető, félremagyarázható. Lehet fasisztázni, pereskedni, ahogy tetszik. De a legokosabb lenne elgondolkodni rajta. Mindenkinek: többségnek, kisebbségnek egyaránt.A politikában ma használatos, emberekkel kapcsolatos axióma az, hogy az…..