Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cba

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...avagy hogyan és miért használhatja ki stratégiai előnyét a konzervatív jobboldal?   "A BKV jól ismert közlekedéstechnikai közleménye a magyar belpolitikában 2010-ben lesz aktuális, de már most is érdemes készülődni rá. A magyar politikai közélet ugyanis jobboldali…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
Rövid összefoglaló:Amerikában, az óperencián túl, emberek élnek. Ezek az emberek szeretnek fogyasztani, költeni, miegymás. Mit csinálnak vajon akkor, amikor a havi keresetük nem elég arra, hogy megvegyenek egy kocsit (kettőt), egy házat, hogy éljék azt az életet, amit "Az…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
w Rakétákról lányoknak 2008.08.22 07:15:00
Rakétapara, már megint. Tiszta retró. Its so 1980’s. Lengyelország amerikai rakétákat fogad be, Oroszország atomcsapással fenyegeti Lengyelországot, Irán műholdat bocsát fel. Általános iskolában mi – hat-nyolcévesen – többek között nukleáris rakétákról…..
Forintblog Greenspan nem bűnös 2008.07.30 11:04:00
A 2007-ben kirobbant jelzáloghitelezési válság hatalmas lyukat ütött az amerikai bankrendszerbe. A Fed számos eszközt bevetett a probléma enyhítése érdekében, de mindenki bízott, hogy a két amerikai jelzáloghitelezési óriás, a Freddie Mac és a Fannie Mae majd segít, ha máson…..
Újabb OTP-s történettel örvendeztethetjük meg kedves olvasóinkat. Bizonyosan nem ez az egyetlen eset, mikor foggal-körömmel ragaszkodnak az ügyfélhez a banknál. Hasonlóan egy korábbi esethez, a panaszkönyv ebben az esetben is a megfelelő kulcsszónak bizonyult… A kommenteket…..