Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkobin

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete kapott egy levelet a medve, hogy mit lehetne tenni azokkal a szomszédokkal, akik a szabályt lekaratézva mégis a lépcsőházban dohányoznak. Azóta jött egy új levél Gabitól, hogy nála is pont ez volt a probléma és hogy ők hogyan oldották meg. Mesélje el hát Gabi! ..
Szkobin 2018.01.12 18:39:08
De jó, hogy ez ebben az esetben így megoldódott. Mi albérletben lakunk egy 6 lakásos társasházban és egy darab ember dohányzik a másodikon. Az a heppje, hogy égő cigarettával (jó lassan - érdekes módon cigi nélkül elég gyorsan tud lépcsőt mászni) megy végig a lépcsőházon. A tömény cigiszag bejön a lakásunkba, mert a bejárati ajtó alatt van egy kb 0,5 centis hézag. Utána szellőztetni kell, nem is beszélve arról, hogy én kifejezetten érzékeny vagyok a cigaretta füstjére és szagára. A lépcsőház ajtaját ilyenkor kitámasztom és szellőztetem de kezd baromira elegem lenni ebből a proli viselkedésből. Többször lett megkérve rá, hogy fejezze be és próbálja meg kibírni míg leért a lakásából vagy míg felér oda. Erre a válasza a következő volt: "majd ha nem felejtem el, akkor odafigyelek..."
Engem rettenetesen feldühít az ilyen viselkedés. Amúgy az embert kb senki nem szíveli a házban, egyenesen a ház mételyének nevezte az alattunk lakó ember. Mégsem tesznek ellene semmit! Nem értem. Zavarni mindenkit zavar, de a reakció: "ááá, vele nem lehet beszélni...." Mivan???! Ez normális? Most komolyan?
A történethez hozzá tartozik, hogy amikor néztük a lakást direkt kérdeztem a tulajt, hogy dohányzik-e az alsó lakó. Megörültem neki, hogy nem és csak egy ember cigizik, az is a felső emeleten. Erre tessék! Ha ezt előre tudom, akkor egészen biztos, hogy nem ezt a lakást béreljük ki!
Mi a fenét lehet ezzel csinálni? Ebben a házban mindenki kripli... Köszi a javaslatokat, ha vannak!
U.I.: Tudom, költözzünk el. Ezt tervezzük, már nézegetjük a lakásokat, de amíg itt kell lennünk is jó lenne ezt kiküszöbölni...