Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kováts mariann

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Blues 2008.06.09 05:00:00
Két év rengeteg idő, de most épp úgy néz ki, hogy ha most vasárnap volnának a választások, illetve ha a nagymamámnak áramszedője volna, akkor elbúcsúzhatnánk az SZDSZ-től. Pedig már úgy megszoktuk. Mint az Aranypókot, amelynek késő-kádári reklámjában egy holtfáradt női…..
A reakcio.blog.hu-n épp a múlt héten felmerült a polgári pornó kapcsán, hogy van-e, lehet-e polgári, jobboldali, konzervatív bulvár. Első reakcióm klasszikus volt: és ezt így hogy? És váltig állítottam: a bulvár oldalsemleges (már hogy politikailag) (habár a Nemzeti…..
kováts mariann 2008.06.09 12:57:44
Viva España A keret 2008.05.18 11:00:00
Régóta érik már, hogy a bölcs kapitány szóljon. Egész Európa érdeklődéssel vegyes félelemmel várta ezt a pillanatot, hiszen a kontinens magasan legjobb játékosaiból kellett kiválasztani azt a huszonhármat, aki rövid időn belül Európa bajnokának mondhatja magát.…..
Ahhoz, hogy kibírjuk ezt a néhány hetet, fontos minél jobban megismerni az Embert, akinél többet nem árthat senki a csapatnak. Az 56 éves Domenech a Lyonban nevelkedett és lett focista, majd játszott a PSG-ben is a bajszával együtt. Az edző nyilatkozatában nem kevesebbet állít, mint…..
 Lassan ránk virrad a kezdő sípszó (a képzavar a jó sportújságíró eposzi kelléktárának alapja), ideje hát EB-beharangozónk végére is postot tenni. De előbb egy kis helyreigazítás:  Felháborodott olvasói levelek százai lepték el postaládámat, miután legutóbb azt…..
kováts mariann 2008.06.09 12:06:15
Úgy tűnik, megvan az USA első színes bőrű elnökjelöltje. Innen, az óvilágból nehéz felmérni ennek a jelentőségét, de talán gondoljunk bele: alig negyven éve még külön busz vitte egyes déli államokban a fehéreket és a feketéket. De hogyan lehetséges, hogy a viszonylag…..
kováts mariann 2008.06.09 12:04:04
Arjen Robben ágyékproblémái miatt kihagyja a hollandok első, olaszok elleni Eb-meccsét. A Real Madrid légiósa a lausanne-i edzőtáborban szedte össze a sérülést, az orvosok túlórában dolgoznak az ügyön, de ebből hétfőn este nem lesz foci, az már biztos. Van Basten nagyon…..
Amíg itt bent készül a SportGéza ünnepi, euro2008-as kiadása (pár órán belül élesedik közben már éles is), a web más szegleteiben is találunk érdekes oldalakat, amiket érdemes lesz ropogtatni a foci Eb alatt. (Amúgy jöhetnek a kommentjeitek az új sportGézáról. Kíváncsi…..
kováts mariann 2008.06.09 11:41:32