Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romin

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is: kicsit szembe megyek most a saját elveimmel, hiszen általában nem szoktam szeretni, ha valaki a víziló hatalmas méretein szörnyülködik, miközben lehetne a bálnáén is. Meg döglött oroszlánt rugdosni is csúnya dolog. A magyar jobboldal (tehát többnyire azok, akik a kormánypártot…..
Romin 2018.01.11 11:14:26
Lehet itt álmodozni, de az ellenzéki pártok összefogása nélkül Orbán a büdös életben nem lesz leváltva.

Nem nehéz kimatekozni, hogy amíg az egyik oldalon 7 áll a másikon meg 1, addig a 7 közül soha nem lesz egyiknek se annyi támogatója, mint a másikon 1-nek. Márpedig megszűnni nem fog egyik párt se, ha kell a Fidesz fog a hónuk alá nyúlni, csak legyenek minél többen és osszák az ellenzéket minél többfelé.

A pártok külön-külön mért számait valóban nem érdemes összeadni, mert az azt mutatja, hogy az adott pártoknak hány híve van, miközben ott van egy irdatlan nagy tömeg (magamat is beleérve) akik egyik pártnak se hívei, viszont egy kormányváltásra esélyes összefogásra simán szavaznának. Mivel ilyen összefogás nincs, ezt a tömeget mérni se lehet, szóval azzal értelmetlen példálózni, hogy összeadva nem jön ki a többség. Külön meg pláne nem, szóval mire várunk?

És igen az LMP-nek súlyos része van abban, hogy 14-ben még tárgyalni se voltak hajlandóak semmilyen ellenzéki együttműködésről és közben úgy tettek, mintha nem tudnák, hogy ez Orbán hatalmon maradását és ezzel további erősődését jelenti. Persze az volt a duma, hogy majd megerősödnek és leváltják egyedül. Hány százalékon is állnak most? Ja igen, 5-6%. Csak így tovább, talán a 98 éves Orbánt majd leváltják. De sebaj majd a Momentum! (1%-on áll jelenleg). Aztán ha ők sem akkor majd 22-re jön valaki mégjobb, aki persze nem 22-re készül, hanem csak 26-ra de sebaj majd nekik is adjunk esélyt.

Ez alatt az idő alatt - amit az LMP adott a Fidesznek - további ezer millárdokat kaszíroztak, csak egyedül Mészáros Lőrinc nevén több mint 200 cég lett, letarolták a média piacot, tovább bontották a demokráciát, távolabb vitték az országot nyugattól. A mostani bukás után még rosszabb lesz a helyzet, mert egyre többen fogják úgy érzni - nem alaptalanul - hogy a Fidesz leválthatlatan, így nem is érdemes ellene harcolni. Könyörgök, már most is ott tartunk, hogy Simicska Lajos lapjai jelentik az utolsó "szabad" helyeket a médiában, pedig neki már rég börtönben kéne ülnie Orbánnal együtt. Még ez a felület itt, ez is Simicskáé! Ő meddig fogja állni a sarat? Mi lesz ha elfogy az összelopott pénze és az Indexet is viszi Mészáros vagy Vajna?

De persze ne fogjon össze senki, várjunk még 4 évet, akkor biztos könnyebb lesz.

...vagy inkább húzzunk innen a francba - én ezt választom, mert nem fogom tétlenül nézni, hogy a gyerekem uszító gyűlöletplakátok között nőjön fel egy beteg, elfajzott társadalomban, ahol a cár atyuska mondja meg, ki a barát és ki az ellenség. köszi, ebből elég volt.