Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Nádipocok

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyors post a kisember vs. Hivatal témakörben. Szeitz Ferenc két hete végrehajtási határozatot kapott: 30 napja van összepakolni, és elhagyni a helyet, ahol felnőtt, s ahol gyermekeit felnevelte. 16 év pereskedés után kipaterolták ingatlanából. – Egy szerencsétlen földhivatali…..
A Nádipocok 2009.05.26 12:51:12
A Nádipocok 2009.05.26 12:55:44
@f'(200001) [Korrekt]: ...kár...
A Nádipocok 2009.05.26 12:56:37
Micsoda ország! Avagy Kivágó Iván Györgyné, a jó ügynök, a jó kartárs megtette, amit megkövetelt a Párt! Reggel felkelt, megitta a kávét, átfutotta a Népszavát, elővette a kosztümjét, megcsinálta a haját. Bekapott egy fél grillcsirkét, majd kiállt a garázsból. Elindult…..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
A tegnapi focis poszt farvizén eveznénk még egy keveset ...A nyomtatott Nemzeti Sport annak járt a héten utána, hogyan és mennyit keresnek a magyar focisták. Hiánypótló sorozat, évek óta fúrta a kíváncsiság az oldalamat, vajon milyen vastag a boríték, és egyáltalán borítékban…..
Csak egy érdekes olvasói levél: "Sziasztok! Ha azt gondoljátok, hogy milyen fincsi és egészséges a meleg friss kenyér vagy a süti, akkor íme, az alkotóelemek: Szilveszteri lúdláb torta: Összetevők: krém[cukor,zsírkeverék(növényi olajok és zsírok,hidrogénezett olaj és…..
Mindenkinek ajánlom Bodoky Tamás cikkét: "Több helyen is durvult a Rebisz elitosztaga". Tessék elolvasni. A lényeg, 2006.október 23-án a Blaha söröző vendégeit és az oda bemenekült embereket egy csapat Rebisz-es véresre verte, egy embert meg közvetlen közelről hátba…..
Nagyon nehéz bármit is mondani arról, ami éjjel Nagycsécsen történt. Nem is foglalkoztunk volna az esettel, amely egy szörnyű bűncselekmény, ha tisztelt politikusaink és roma vezetők nem szállnak rá az esetre, mint az éhes dögkeselyűk. Miért kell egyből összevissza nyilatkozni?…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
Mai óránkon az elutazásról lesz szó. Valaki elutazik, amivel egyben zárójelbe teszi az életét, mintha színes maszkot húzna fel, szabadon csókolhat, flörtölhet. Majd hazajön. Szerencsére a párkapcsolat olyan élő dolog, hogy nem tudunk normálisan egymás szemébe nézni, ha…..