Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kudu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra. Egy kérdésre soha nincs értelmes válasz migránsügyben! Hetek óta folyik pro és kontra az…..
kudu 2015.09.08 08:54:16
@Fikkentáger: Azt mond már, Kína nem ugyan ezt csinálja? Mindenhol csak kolonizál.
Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úrhölgy! Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr! A Magyar Országgyűlés által a „Kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról” elfogadott törvényjavaslat egy, a szakmámra ható negatív következményére szeretnék…..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
kudu 2008.08.21 12:51:52
Szuminak mindenben igaza van! Ha bántó a proli címke, akkor itt van helyette a szájtáti igénytelen sültgalamb leső IKV zigóta.
A lakóösszetétel a panelokban olyan amilyen, de odafigyelt e már arra valaki a lakógyűlésen, hogy a legnagyobb hangú bélabá nem is tulajdonos, mert az uncsié a kecó 25 éve. Tudja bárki is, hogy ki lakik a 4/12-ben? Köszön-e a másiknak kifelé menet, vagy épp belehugyozik a liftbe…..
Tégla társasházban éltem hosszan. Évente kétszer volt közös takarítás parkrendezés, és eljött mindenki? Vagy hajlandó volt az első ajtón felszállni a BKV-ra 8 után. Portáskirály igénytelen habzó szájú idióták birodalma. Azért, hogy legyen, tenni kell, dolgozni, még, ha nem is a legcélravezetőbb módja a gyarapodásnak. Bolhacirkusz ez nem más. Majd ha megdöglik a kutya, begubóznak és várják, hátha arra jár a dögre valami állat, amibe beköltözhetnek. És kezdődhet minden elölről, lepusztítás, sírás a támogatásért, más zsebében kotorászás. A mindenkori kormány meg kifizetteti velünk a sok önsors rontó szerencsétlen számláját, mert szavazó, az meg kell. Na hagyjuk a pártokat! Egy kisportolt felkelő.

+A panelek hőszigetelése gyakorlatilag páracsapda, és baktérium keltető létrehozásával egyenlő. A légmentesen lezárt lakóterekbe az elszívók visszavezetik a káros gázokat. Ha már befűt a magyar, nem fogja szélnek ereszteni a meleget holmi szellőztetéssel. De sok sikert a panelprogramhoz. Na meg inkább füvet nyírok két nap folyamatos munka után a kertemben, minthogy a rácsos erkélyről ordibáljak kifelé, hogy CSUKD LE A KUKA TETEJÉT!