Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YINYANG

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 48 éves thai fotós, Visarute Angkatavanich egy gyönyörű vízi művészetet mutat be, a sziámi harci halak segítségével. A fehér és fekete hátterek éles kontrasztjai ellenére, a nagy lencsék és a látványos megvilágításnak köszönhetően fantasztikus fotókat készít ezekről az állatokról. A képeket nézve,…..
Csak mondom Apa, kezdődik! 2018.08.02 00:38:57
Nincs mit csodálkozni, megmondta a miniszterelnök Tusványoson, hogy nagy változások jönnek szeptembertől, hát valószínű, hogy ennek az előszeleit érezzük. A Hír TV tulajdonos- és irányváltása igazából nem a kezdete valaminek, sokkal inkább a folytatása, rövid közjáték volt csupán, hogy ez a csatorna…..
YINYANG 2018.08.02 14:37:18
@ZorróAszter: A németeket nem érdekli, hogy jobb vagy baloldali kormány által vezetett országban szerelik-e össze a gépeiket. Ahogyan egy baloldali magyar kormánynak sem lenne érdeke kiutasítani a német befektetőket az országból. A német befektetők adót, járulékot fizetnek, az meg, hogy az osztalékát a tulajdonos hova viszi, csak az ő dolga. Maradjon is így.
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
YINYANG 2018.08.02 13:39:06
@Ménár Atya: Semmi bajom az oroszokkal:) Annál inkább a putyini diktatúrával és annak az orosz sajtóra gyakorolt folyamatos, enyhén szólva, nyomásával. Oroszországban a józan ész kivéreztetése zajlik.
Köszönöm kérdésed, válaszom: kifejezetten jól érzem magam az EU-ban és nem, nem diktál valami agitprop funkcionárius, viszont, ha jól sejtem, helytelenül értelmezted az általam írottakat.
Az ismert Tiziano-festmény, az Urbinói Vénusz magyar vonatkozásairól nem sokat hallhattunk eddig. A firenzei Uffizi képtárban megtekinthető remekművet az olasz állam annyira gondosan őrzi, hogy a festményt nem hogy az országból, de még a múzeumból sem engedik kivinni. Vannak, akik úgy vélik, mindez…..
Sokak szerint azért, mert „más időkben születtek” és „az a világ, amelyikben felnőttek, másmilyen volt.” De ez csak részben igazolja a tényeket. Akkor mi lehet az oka annak, hogy idősebben mintha előítéletesebb lenne az ember?..
Úgy másfél hónapja jelent meg Anita írása a blogon arról, mi az a tíz dolog, ami nem tetszik neki Finnországban. (A Tíz-dolog sorozat írásait egyébként itt érheted el.) A poszt meglehetős vihart kavart, és arra ihlette a Tamperében élő Richárdot, hogy amolyan válaszfélét (vagy ahogyan ő fogalmaz:…..
Márki-Zay lejáratásával szolgálják a nemzeti együttműködés rendszerét. Az orbáni médiumok és trollok azonnal megkezdték Márki-Zay Péter lejáratását azt követően, hogy beszéde elhangzott az április 21-ei fővárosi tüntetésen. Ha valaki a támadások mikéntjére kíváncsi, elég, ha belenéz az…..
YINYANG 2018.04.24 12:56:42
@2 HAR MAD: Nem volt heccelés, nem volt semmi, amiről írsz. Én élőben örmény és angol közvetítésben követtem az eseményeket. A tér pedig bizony megtelt, az emberek örültek, mi ezzel a baj?
YINYANG 2018.04.24 13:45:35
@kommentes nikk: Persze, semmi sem tökéletes. Minden fejlődésnek megvannak a maga gyerekbetegségei (Hiszen nálunk is volt 2010 és 2/3. Én megtanultam a leckét és velem együtt még sokan, gondolom, azok közül, akik annak idején a Fideszre szavaztak. Nem szeretnék többé 2/3-ot a Parlamentben. Még akkor sem, ha a kedvenc pártom kapná. Ez például az én tapasztalatom) Az örményeknek megvannak a maga problémái, de meg fogják oldani, a demokrácia nem a génekben van, hanem abból a tapasztalatból születik, amit megél egy ember/nép. Vezetőjük van, volt is, a neve Nikol Pasinyan (többek között). Az örmények civilizált emberek nagyon rossz geopolitikai örökséggel, ezzel kell együtt élniük, az elmúlt események fényében ezt a mostani leckét nagyon szépen megoldották. Ami minket illet: egyetértek, én sem hiszem, hogy holnap, ha valaki azt kiáltja, hogy: polgári engedetlenség!, akkor fegyelmezetten vállaljuk az áldozatos hozzájárulást. De ennek az okát abban látom, hogy nincs az a személy (személyek) akikben megbíznának egyöntetűen az emberek. A bizalomért nagyon sokat kell dolgozni, szerintem ebben az esetben ez az egyik legfontosabb (ha nem a legfontosabb) tényező. Szóval csak azt akarom mondani, hogy szerintem a mi fiataljaink azért olyanok, amilyeneknek leírtad, mert eddig ilyen volt az egész politikai elit. Ezt tanulták... De nem feltétlenül erre van igényük. Ha majd jön egy-két karizmatikus egyéniség, akik még komolyan is gondolják, amit mondanak, akkor lesz ébresztő és nem fogunk ráismerni a bulizós társaságra. Egyébként ez az örményeknél sem volt másképp...
YINYANG 2018.04.24 13:55:21
@aquaticus: Igen, emlékszem arra is... De... Nem az a kunszt, hogy szülsz egy gyereket. Az a kunszt, hogy felneveled. Az ukránoknál már a szülés sem volt egyszerű... Kövezz meg az optimizmusomért, de hiszem, hogy lesz ez jobb.