Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olgi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miiiii???? Igen, SÁRGABARACK MAJONÉZ! Állagát tekintve majonéz, de amúgy inkább pesto, ha már az elkészítését nézzük. Eszembe jutott, hogy én mennyire szeretem az édes és sós ízek keveredését. Egy finom sült, kompóttal vagy befőttel. Húsokhoz fűszeres chutney-t kínálni... Ezek mind-mind…..
Vulkáni hamu ide ért vagy nem azt nem tudom minden esetre érdekes egy naplemente volt :) (Elvileg holnap még szebb lesz :)) INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sferrari/naplemente_0416/feed", "width":"400", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto",…..
olgi 2010.04.16 22:09:55
Szigorodik a gyerekülések szabályozása: Az új szabályozás szerint sem a régebbi gyermeküléseket sem az ülésmagasítót nem lehet használni mint korábban. A gyermeküléseken sorozatszámok igazítják el a kedves érdeklődőket és egy bizonyos sorozatszám alatt az üléseket nem…..
Névtelenségbe burkolózó levélírónknak nem róhatjuk fel igazán a kisebb torlódást a batűk között, mert valójában száz ember közül 99 garantáltan nem tudja se helyesen leírni, se kiejteni Ázsia első Nobel-díjasának nevét. Mondhatnám, hogy én vagyok a századik, de úgyse…..
Egy országot kiválóan jellemez, hogy miként bánik a fogyatékosaival. Most ebben is sikerült rossz képet felmutatnunk Balatonszemesen, pontosabban az ott strandolók közül több embernek. Levelet írtak az önkormányzatnak, hogy a helyi strandon fürdőző fogyatékosokat különítsék el…..
Az igazán jó paprikás kaja kétszer csíp a népi bölcsesség szerint; Viktor ugyanezt a produkciót adja elő, mert a képviccének két megoldása is van - és csodálatos módon még a híresemberes-kutyás vonalba is…..
NMaGisteR küldte az alábbi cikket. -7 fokban kiraktak egy gyermeket a buszról. A Brennbergbányáról Sopron felé tartó 3-as autóbuszról leszállítottak egy kisfiút, mert nem volt nála a diákigazolványa. – Két nyolcéves ikerfiam Brenbergbányára jár iskolába – mondta…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Felmerült egy újabb trükk, hogyan lehet kicsúszni a fránya vizitdíjfizetés alól: A mellékelt felvétel a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat épületében készült a vizitdíjmentesség feltételeiről. Jó tudni, hogy ha a kezelés során ottmarad a beteg, akkor az asszisztens nem…..
w Utáljátok ellenségeiteket! 2007.02.05 07:00:00
Helyiérdekű, de azért elég hangos ribilliót okozott az ausztrál baptista egyház húzása: templomaik előtt szép nagy, terepszínű táblákat helyeztek el azzal a felirattal, hogy Jézus szereti Oszamát. Lett belőle menten uproar, azaz felhördülés, megszólalt a miniszterelnök is, a…..