Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasútbarát (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatjuk állomásokat bemutató sorozatunkat. Ma Kapostüskevár van napirenden, amely megállóhely amellett, hogy rendezett egy vasúti múzeumnak is helyet ad. Ha arra jártok ugorjatok be, és fotózzátok le:)   Kedves Georgejr! Örömmel olvastam oldaladon a szépen…..
vasútbarát (törölt) 2009.07.03 19:46:25
@lurkó:
Az írására válaszolva, ahol nincs külön információ, mint a cikkben szereplő megállóhelyen ott az illetékes pénztáros munkaköri kötelessége, hogy az utazóközönség részére információt nyújtson, ha a menetjegyet vásárló ezt igényli, mert ez is egy szolgáltatása a START-nak. Más kérdés az már tényleg hogy melyik dolgozó ismeri és teljesíti a kötelességeit és más az hogy melyik nem.
Amúgy én is rendszeresen utazom a megállóhelyről és természetesen ismerem a MÁV-direkt szolgáltatását is, de minek hívjam pénzért őket, ha a megállóhelyen ingyen és udvariasan megkapom ugyanazokat az információkat.
Amúgy írása másik részére válaszolva talán nem lesz igaza és még sokáig megválthatóm a menetjegyemet a hangulatos kis állomáson.
Megyeszékhelyről naponta csak egy olyan vonat indul a fővárosba, aminél nem kell átszállni. Az IC persze nem várta be a csatlakozást, majd az igazolásért is küzdenie kellett olvasónknak. És persze az igazolásokon se egyforma időpontok szerepeltek... Miért is tart itt a…..
Ismerős???? Úgy látom rendőri intézkedés lett a vége annak az esetnek, amit tegnap megírtunk. Felvettem a kapcsolatot a Start-tal, hogy tisztázzuk a történéseket, és megoldást találjunk.Egy utas Kaposvárról hétfőn délelőtt Budapestre szeretett volna utazni. A kecskeméti…..
Új MÁV blog Arrogáns kalauz 2008.05.28 09:27:06
Pénztártól való távozás előtt tessék mindig csekkolni, hogy jó jegyet adtak-e. Persze ez jelen esetben most nem olyan fontos, hiszen a kalauznak nem volt semmilyen jogalapja az utassal ilyen hangnemben beszélni. Számomra érthetetlen, hogy miért vannak még mindig ilyen jv-k aktív…..