Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Gyor Andras.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Majtényi László a médiáról beszél, akkor szakmai, sőt erkölcsi alapon is megérdemli, hogy odafigyeljünk a véleményére. Az ORTT (Országos Rádió és Televízió Testület) vezetője volt a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány idején, majd egy MSZP-Fidesz mutyi után, amidőn a 2010-es választásra való…..
Fekete Gyor Andras. 2018.04.27 17:18:11
@Magánvéleményem: " Amíg nem lesznek vidéken ellenzéki aktivisták, akik példát mutatnak, megszervezik a vidéki embereket, addig a vidékiek a fidesz prédák maradnak. "

Na azt ugyan lesheted, hogy mi majd lemegyunk azokhoz gusztustalan gumicsizmas tragyataposo bunko parasztok koze. Akkor inkabb maradjon a fidesz eletfogytig.
Indie Crawford Magas az IQ-d? 2018.04.23 22:13:10
Mértéktelenül intelligens csapatunk ismét új szerzővel bővül! Agy Spencer barátunk egy igazi, rendes, békebeli nerd. A 80-as években született a magyar felföldön, és volt már etológus, hacker, és deszkás. Fogadjátok szeretettel első írását, melyben az IQ tesztek milyenségét és főleg milyen nemségét…..
 "A törvényben előírt feladatokkal ellentétes –, ha a kormányfő egyoldalú előnyöket élvezve, szócsőként és mikrofonállványként használhatja a közmédiát és az ott dolgozókat. Amennyiben Orbán Viktor minden héten interjút akar adni – akár a közmédiának –, ezt megteheti, de ebben az esetben vállalnia…..
A Fidesz arra építette a választási törvényt, a politikai tér-foglalósdit és a teljes kampánystratégiáját, hogy az ellenzéknek csak akkor lehessen esélye kormányt váltani, ha a sokszínű, egymással versengő erők képesek egy jelölt mögé felsorakozni. A közös jelöltet aztán egyetlen jól irányzott…..
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
Fekete Gyor Andras. 2018.04.09 17:01:00
@luis5: Mar pedig Orban nem nyert, mert csak 2.5 millioan szavaztak ra. 7.5 millioan vagyis haromszor annyian ellene szavaztak.
Es egyebbkent is felhaborito, hogy a videki tirpakok szavazhatnak, amikor tok hulye mindegyik. Boven eleg, lenne, ha csak Budapesten szavaznanak az emberek.
„Bár a papagáj is tud beszélni, nem lesz emberibb. Ahhoz először meg kellene tanulnia hazudni.” (Robert Emil Lembke) Miközben nyakig merülünk a húsvéti ünnepekbe, érdekes módon megtalál minket az év legbolondabb napja is, április 1-je. Ebből az alkalomból kivételesen egy kifordított bejegyzéssel…..
Na de, akkor kire szavazzak? Három héttel a választások előtt erre a kérdésre továbbra sincs egyértelmű válasz. Egy biztos, kormánypártra soha. Ha csak a felszínt látja a választópolgár, már akkor is megzavarodik, és döntésképtelen lesz. A Fidesz rendesen tolja a kampányt. Megint egy zsák…..
Fekete Gyor Andras. 2018.03.17 00:07:37
@morph on deer:
1. Az mszp egy liberalis part.
2. Az mszp = mszmp
3. Az mszmp hivta be az oroszokat, es vertek le a segitsegukkel az 56-os forradalmat.
4. Vagyis a liberalisok hivtak be az oroszokat, es vertek le az 56-os forradalmat.
5. Es a 2006-os szemkilovetesek, tomegbe lovetesek, mutatjak hogy semmit sem valtoztak a liberalisok az 50-es evek ota.
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Nem azért, mert a Fidesz olyan jól kormányozna, vagy mert az ország többsége elégedett lenne velük. Sőt, a rájuk szavazók igen nagy része a legkisebb rosszként gondol Orbánékra (erről még lesz szó egy másik posztban). Az ellenzék rossz pályán, rossz szereplőkkel és rosszul játszik, mindezzel a…..