Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felician

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
A nagy dózisú gyógyszerek (mint amilyeneket a kemoterápiánál is használnak) óriási károkat okoznak a szervezeten belül. Fontos tehát, hogy a hatóanyagot megfelelően célba juttassák az orvosok. Ehhez segíthetnek hozzá a parányi robotok, nanobotok, melyek csak a kóros szerven…..
felician 2015.01.31 09:43:55
@retrovírus: Mit adtak nekünk a rómaiak? :)
Szervátültetések, védőoltások, AIDS-koktél, most így hirtelen.
Elérkezett a nagy pillanat, amikor átlépjük a végső határt, Vaderről lekerül a sisak, működésbe lép a fluxuskondenzátor és Roy Batty meghal, szóval végéhez érkezett a minden idők legjobb sci-fijeit összegző listánk. Szkafandert fel és öveket be: rázós lesz a…..
Tudtam, hogy a körözést nem nekem találták ki, de mégis ki akartam próbálni, beneveztem, márcsak edzésnek is az Ultrabalatonhoz. Vannak azért előnyei. Nem kell hetekig bringás kísérőt keresni, könyörögni az embereknek, hogy segítsenek ebben  vagy abban. Leteszed a cuccodat egy…..
Aki azt hiszi, hogy a fórumok ideje leáldozott az újabb közösségi oldalak megjelenésével, az nagyon téved. Ékes példája ennek a skyscrapercity.com, mely Budapesten is hosszú évek óta pörög. Ha valaki szeretné tudni mi épül, épült vagy épp nem épül a városba, az ide nézzen…..
A napokban adták át New York legmagasabb szállodáját, a 230 méter magas Courtyard Hotelt (melyről itt olvashattok bővebben). A több mint két évig tartó építkezést egy klassz timelapse videóban rögzítette valaki. A legszebb része, amikor megkapja az üvegburkolatot és csak mikor…..
Az élsportolók általában nem emberek, hanem emberfeletti teljesítményre képes gépek, de közülök is kiemelkednek a maratoni futók, aki valami földönkívüli sebességgel képesek lefutni 42 kilométert, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Hogy az átlagemberek is képet…..
  Markoferko tumblr-blogjában találtam rá Vasváry-Tóth Tibor döbbenetes szótárára, amelyben fény derül elhazudott történelmünk és meghamisított nyelvünk valódi ősforrására! Vasváry-Tóth Tibor rockzenész, esztéta, lelkész, tudakozó-munkatárs és autodidakta…..
Lélegzetelállító hegyi pályákon nem csak Svájcban lehet utazni. Aki nem szeretné a 2x1 sávos hegyi kanyargós utakon vezetéssel tölteni a napját (és éjjelét), és vonattal indul a montenegrói tengerpartra, egy igazán elképesztő vasútvonalon utazhat végig, és a világ…..
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
Még friss és egyben hihetetlen az élmény és az érzés, és kicsit félek kimondani is, mert a „nagyok” tuti kiröhögnek, de akkor is: ultrafutó lettem. 35 fokban futni őrültség, főleg a 10 és 16 óra közötti intervallumban. A tegnapi versenyen sem a 6 óra, vagy a „Premier…..
felician 2013.06.23 18:37:59
Így futok én Ultra 2013.06.17 20:42:12
Az „ultra” latin szó jelentése: azontúl, messze, tovább. A futásban a maratoni, vagyis a 42,195 km feletti távokat nevezik ultrának. Különös világ ez, hiszen az 50-100-200-300 km-es távok mellett a 6-12-24-48 vagy 144 órás versenyeknek már a neve is elrettentő sokak…..
Aki véletlenül nem hallotta volna a Lehet Más a Politika útja két felé ágazott. Jómagam azt gondolom ez nem tragédia. Bár céljainkhoz más stratégiát tartunk célravezetőnek  alapértékeinkben nincs nagy eltérés, mindannyian hisszük, hogy Magyarország, esetünkben Zugló…..
felician 2013.02.07 11:57:42
@asebes: Csak aztán ahelyett, hogy Patton tábornokra hallgatva tovább menetek volna Moszkváig, itt hagyták a nyakunkon Sztálint és örököseit. És pont leszarták.
Csöbörből vödörbe.
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
felician 2013.02.05 16:45:26
@mortalwombat: na dehát így pont maga ellen dolgozik, hiszen ha egyik irányba jön csak a kaller, akkor a menettértit nem tudom visszaváltani, míg a két jegy egyikét igen. Egyébként nem értem, miért ne érne el, hozzám mindig eljutnak, akármekkora is a tömeg.
felician 2013.02.05 16:54:19
@szombi: meg van az is oldva, csak az egy másik automata
Előnyben azok, akik tanultak még cirill betűket, na meg akik követik a Wang folyó posztjait. Kedves Olvasók, el tudjátok olvasni a táblákat? ..
felician 2012.12.09 22:19:51
@KisMagyarFöldrajz: az EMKE már 42 éve egy megállóra van a Keletitől :)
felician 2012.12.10 08:58:51
@KisMagyarFöldrajz: ja, úgy igen :)
felician 2012.11.30 12:29:11
@fludd: azt úgy szokták olyankor, hogy unpublished.
Van baj a Fidesz háza táján. Bajnai meg a Haza és Haladás feltűnése a színen a tikkeléshatáron is túlkergette a kormánypártot, akik az esztelen kapkodás és vészterv kidolgozás közben ahogy az lenni szokott nekifutásból rúgták herén magukat.  Csodálatos pillanat lehetett…..
felician 2012.10.31 11:39:07
@orica: pontosítanék, mert szerintem az evolúció nem téved. kísérletezik. ezért aztán olykor zsákutcába fut...
Forrás: index.hu "Egy-két kivételtől eltekintve nincsenek szembetűnően jó épületek a Nagy Lajos királyon. A nagy kivétel számomra negyvenes évek stílusát tükröző Bosnyák téri templom, amelyik még a soha meg nem épült torony nélkül is nagyon nagy hatású. (Sőt lehet hogy…..
felician 2012.10.31 07:17:32
@zoom2: Torony nélkül harang sincs. A templom harang nélkül meg olyan, mint az erdő madárfütty nélkül.
A híveknek ez értelmes. Azért adták/adják oda erre. Tőled sem kérdezi meg senki, hogy sonka helyett miért nem veszel inkább párizsit, a maradék pénzt meg miért nem adod a szegényeknek. És ez így van rendjén.
Sej, beütött a gebasz a Vidékrontási Minisztériumba. Habonyárpi szabadságon, a szájkosárszertár kulcsa a zsebében, Viktor meg mire visszajön a töltekezésből nem győz majd cellazárlatot kapni ha meglátja amit a félnótások műveltek. De addig is rákkenroll béjbi, nehogy…..
felician 2012.08.14 15:42:52
@aritus: én speciel a haragom miatt mentem, meg azok is akiket ismerek, nem irányított bennünket senki. és lassan mennék megint...
felician 2012.08.14 19:16:14
@aritus: lehet, hogy igazad van. De. Akkor Szegeden laktam, és amikor az egyik tüntetésen megjelent a fideszes polgármesterjelölt, hogy így meg úgy, mittoménmár miket mondott, faszán ki lett fütyülve és el lett zavarva a francba. Ha lenne tüntetés, mennék, de sajnos nincs nagyon, ha meg elvétve mégis, akkor hétköznap délután pesten, vidéken élve-dolgozva arra meg nehéz elmenni. Egyedül meg nem szeretek tüntetni :) Mindenesetre a f@sz kivan már ezekkel is.
Információdömpinget zúdított ránk a Fényességes. Többször újra kell olvasni, meg kell nézni, mit az Üvegtigrist, mert egyszerre nem jön át az összes poén. Mindenki leragadt a "félázsiai származékok"-on és a "kigondolnunk más típusú politikai rendszereket"-en, pedig vannak…..
felician 2012.07.28 20:27:47
@eppittvagyok: tévedés kérem. az nem fasiszta. az náci.
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
felician 2012.06.18 12:26:32
@Kopasz Szuzukis: nekem a diplomás bérem ennyi. ehhez képest a diákokk nem is járnak olyan rosszul.
felician 2012.06.18 13:16:39
@vasgyuszi: :D
Nem, agrármérnök, biotechnológus. Most közalkalmazott. Rossz pályát választottam :)
felician 2012.06.18 22:46:28
@vasgyuszi: belegyaloglásról szó sem volt, nincs harag, vagy ilyesmi. viccnek meg jó volt:) büfé. végül is stimmel, szakács is vagyok :D
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
felician 2011.08.08 21:07:12
@CSACSI: nem értik...:)