Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetezui

10 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..
Tetezui 2010.06.16 12:13:12
Csapatunk egyik remek légiósa, Hak, aki jelenleg a japán Omiya Ardija játékosa, rendkívül bizakodóan nyilatkozott a népi Korea nyitó vb meccse előtt. "A győzelem iránti elszántságunk, a szervezettségünk, az egységünk mind jobb, mint a braziloké! Erős a csoportunk, mert…..
Tetezui 2010.06.14 07:41:02
A 6.-ik részről továbbra is tartom a véleményemet. Azaz egy nagyon jól összerakott vicces-izgalmas rész tele jó szereplőkkel, ráadásul remekül bemutatja a két mester-padawan (na jó, Anakinnak nincs mester kinevezése, de akkor is van padawanja...) páros közti különbséget. Még…..
Tetezui 2010.05.16 15:38:34
@Xefim: És más szinkronizálja a Tartakovsky félébn is :D
Megérkezett az első hivatalos videó a 3. évadról.Láthatjuk benne Ashoka rémálmát,régi szereplőket Yoda,Cad Bane,Anakin,Obiwan,Shaak Ti,Grivours,természetesen klónok-droidok.Tehát a régi szereplők megmaradnak,de újak is érkeznek pl. Kamino miniszter elnöke Lámaszu vagy újfajta…..
Clone Wars Blog Rajtad (is) múlik! 2010.05.12 19:36:00
A múltkori bejegyzés óta tudhatjátok, hogy jelenleg azon dolgozom, hogy feltöltsem a szinkronos részeket az Indavideóra (jelenleg a 3.-at töltöm épp fel). Viszont ha minden nap feltöltök 2-3 (hétvégén esetleg 4-5) részt, az azért bele telik egy időbe. Viszont elképzelhető, hogy…..
Clone Wars Blog Mi jön ezután? 2010.05.08 17:43:55
Hogy mi jön majd ezután? A harmadik évad...De az előtt? Hát kéremszépen a sokat emlegetett live. Az évadzáró szavazások, meg az ilyesmik majd mind-mind ott lesznek. De azért gyors elszámolásként elmondanám, hogy százalékokban a 2. évad nyert. Mert míg az első átlaga 78,18%…..
Fun Science Indulás! 2008.05.25 20:30:00
Üdvözlök mindenkit a Fun Science blogon! Ezen a blogon olyan videókat, leírásokat gyűjtünk össze, amik érdekesek lehetnek(pl.:mókás, veszélyes, stb.).Naponta csak egy videót fogok felrakni(kivéve kettőt, ha a másik nagyon jó:D) Figyelem! Ha még nem múltál el 12 éves, akkor…..
Na jó, a cím csak a vicc kedvéért... Egyébként olyan 700 megát nyom a cucc, így biztos vagyok benne, hogy a minőség is remek (csodálkoznék, ha nem így lenne). Mostantól majd a szinkronos letöltés is kikerül a feliratós verzió letöltése mellé. Tudom, hogy nyúlfarknyi lett ez a…..
Már korábban is írtam, hogy a tegnapi nap nem volt épp eseménytelen. Megcsináltuk a remekművet. Kész, nem titkolózok tovább, ez egy szinkronparódia, a Holocron Heist c. rész első feléről. Elárulom, eredetileg csak úgy poénból le szerettük volna szinkronizálni, de aztán jött az…..
Tetezui 2010.04.08 15:21:25
Aki látta a nem régiben elkészített paródiánkat, annak még biztosan ott lapul az emlékezetében, hogy melyik rész az a Holokron Hajsza. A második évad első része, ahol mindenki kedvenc duros fejvadásza azt találja ki - azaz megbízzák-, hogy ellop egy kulcsfontosságú holokront a…..
Tetezui 2010.04.08 14:53:42
@barkó: Attól még lehet neki véleménye nem? Elvégre az ő blogja...
Ismét egy új társoldallal gyarapodtunk. Ez nem más, mint a theclonewars.atw.hu Mindenkinek érdemes ellátogatni oda. Le lehet tölteni (és online is meg lehet nézni) a CW-s részeket (első és második évadból is), emellett még sok érdekes dolgot találhatsz. Ismertetőt a sorozatról,…..
Sok oldalon van ezen a vita hogy ugye magyar országon először a ..... írt erről a játékról amiben az ált hogy pc-re nem lesz.Erre 3 oldalon is (pl.sw.com,lucasarts.com) azt írták hogy lesz pc-re.Ezután egyik másik magyar oldalon a .....-őn is azt írták hogy lesz pc-re.Ezek szerint…..
Ez inkább nem is játék hanem szorakoztató dolog.Arról van szó hogy rengeteg karakter sok fontos mondatát rakták fel(még a kantinok zenéi,hangjai stb.) pl. Vader:Én vagyok az apád!Kettő sáv van amibe berakhatjuk ezeket a mondatokat tetszés szerint.ÉS ez olyan lesz mint ha egy…..
Tetezui 2010.02.06 21:52:32
Grievous visszavonul! Mielőtt a Malevolence nevű csatahajó elpusztíthatott volna egy klón orvosi állomást a Peremvidéken, egy köztársasági csapásmérő osztag Anakin Skywalker Jedi-tábornok vezetésével megrongálta a hadihajót, és lebénította rettegett ionágyúját. A Jedik…..
Tetezui 2010.02.06 21:51:23
92%
Amerikában decemberben jelentették be az új könyvet egy cw karakter enciklopédiát.Ebben a könyvben a sorozatban látható több mint 200 karakteről van leírás.Amerikában 2010 májusában fog megjelenni magyarországon meg lehet hogy soha kitudja.....
Hol is kedzjem.Úgye bár az animációs klónok háborúja 2008-an kezdödött.Akkor kedzöddött az egész.Csináltak egy mozifilmet hogy  Jabba fiát elrabolták és visszakell szerezni hogy Jabba a jedik pártján legyen(leírás tlaán lesz...)Azután igaz nem volt nagy sikere(sokan…..
Tetezui 2010.02.05 17:32:14
Tetezui 2010.02.05 21:20:34
Rengeteg star wars játék készült a 80-as véek otta a starwars.hu-n az összes levan írva(de nem az összeshez van leírás csak cim) Itt megnézhetitek.Most arról írnék amit gondolom sokan úgyanigy vannak vele hogy a legjobb star wars játékoknak kéne folytatás.Már csináljákk a TFU…..
Úgy tűnik megint 2 preview jött ki az epizódhoz. Az egyiket ide kattintva megnézhetitek, a másikat pedig a youtube-ról belinkelem. Mind két trailer háromnegyed perces, így összesen másfél percet gyönyörködhetünk a 13. részben. Az elsőben kiderül, hogy nem egy, hanem több ilyen…..
Bár valószínű, hogy ez a Happy Meal ajánlat csak az amcsi hamburgerzabáldákra vonatkozik, azért érdemes egy ki pillantást vetni a figurákra. Jó, persze igaz, hogy csak kulcstartó, de nézzétek meg már Anakint! 5-ször akkora a feje, mint a fénykardja! Ez mondjuk Darth Vadernél is…..
 Ez most egyáltalán nem Star warsos hír, de nem bírtam megállni, hogy ne rakjam fel ide :D A cassini űrszonda készítette ezt a képet a Titánról, a Szaturnusz legnagyobb holdjáról, ahogy egy másik hold, a Tethys kilép a takarásából... A Tethys északi féltekéjén meg van…..
 Ez a játék elég jó.Arról szol hogy megkell menteni arthu-t és közbe a konzerveket kettészabdalni.Vagy a sithekel a klónokat ölni és a jediket megakadályozni.Flash játékhoz képest nagyon szép igaz nem olyan szép mint a lego sw 1,2,3.Gyüjteni kell aranytallérokat plusz…..
A Clone Wars második évadjáról sok minden elmondható, de az nem, hogy az epizódok egyenletesen vannak beosztva. Először zavartalanul végig nézhettünk négy részt, utána pedig jött egy - ha jól emlékszem- három hetes szünet, amit végül is őszi szünetként is fel lehet fogni.…..
Tetezui 2010.01.27 17:56:33
Ez most nem egy CW írás, régebbről maradt meg, és egy kis átalakítás után most kirakom ide is :) Kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek :) Harc… A klón arra született. Harcolni. Teljesíteni a parancsot. Erre gondolt ő is, mikor a mini pajzs fedezete mögött feltöltötte az…..
Bár nem szoktam külön bejegyzést írni, csak mert nézhető egy új epizód, most még is ezt teszem, hogy értesüljetek róla, meg arról is, hogy a Deserter is hamarosan fenn lesz. Emellett ma még feltöltöttem a Weapons Factory-t, és a Legacy of Terror-t is. Illetve a videó méretet…..
Tetezui 2010.01.21 14:16:08
@ptlklszl: Az a baj, hogy ott meg ha észreveszik a kopirájtosok, akkor törlik. Most megprobálok fórumra csinálni egy jobbat, extra minőségben. De szerintem addig jó ez is.