Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flashpointer2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
Óhatatlanul Petronius Trimalchio lakomája – és az ennek nyomán készült Fellini-film, a Satyricon - jut eszünkbe, ahol a rabszolgák hatalmas tálakban szalonnával körített nyulat, vaddisznót, friss és szárított datolyát szolgáltak fel. A római gazdagok bősége és a szegények…..
Zöldek legyünk, de milyen áron? Örök dilemma a megújulók lakossági felhasználása kapcsán, hogy mennyire éri meg ezekbe beruházni, milyenek a megtérülési mutatók, ha napelemmel kívánjuk beborítani a tetőnket? Nem utolsó sorban azzal is tisztában kell lennünk, milyen garanciális feltételek vonatkoznak…..
flashpointer2 2018.05.16 18:54:27
@morph on deer: Aztan nezd mar meg mennyit fogyaszt az a mosogep egy mosas alkalmaval es hasonlitsd ossze egy mostanival. Van egy olyan tippem hogy az aramszamlaban mar kifizetted par uj mosogep arat.

Sajna ez van, hiaba vegezne tokeletesen a dolgat ha ketszerannyit fogyaszt nem eri meg megtartani, hosszu tavon olcsobb az uj.
Jöjjön akkor a következő, Lego témák történetét bemutató cikkem. Remélem már vártátok. :) Nos a kiírt szavazáson végül döntetlen született…. azt kérdeztem meg tőletek, hogy melyik téma legyen a következő, amelyet a Castle után áttekintek és a Pirates illetve a Space téma végzett az élen 13-13…..