Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyufa333

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2014-es év rockzenei szempontból nem sikerült túl erősre. Na, de majd 2015! Ehhez persze két dolog mindenképpen kell: 1. Igazi kultzenekarok jelentkezzenek albummal, 2. A nagyágyúk ne csak ígérgessenek, hanem végre valamit tegyenek is le az asztalra. Márpedig manapság, amikor jól…..
gyufa333 2015.01.12 17:00:19
A The Children Medieval Bandban zenélő 10 év körüli gyerekek feldolgozásokkal múlatják az időt. A csapat előszeretettel vesz elő Rammstein dalokat, mint a következő az következő videón is jól látszik/hallatszik majd, ahol a Sonne című dalt játsszák. Külön felhívjuk a…..
Kettőnégy Kettőnégy w/ KISS 2010.06.11 01:52:00
Megtörtént-e már, hogy a Kettőnégy nem volt ott valami fontos rock eseményen? Hát persze, hogy igen, de azért a Kiss koncertet mégsem hagyhattuk ki, hiszen Phil Anselmo agyonvert volna bennünket. Nézzétek mi történt az Arénában:   ..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..