Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr keynes

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sára vagyok Puszi mindenkinek 2020.05.07 21:28:42
Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője megszerezte a Szépségkirálynő című verseny tévés jogait, így mostantól a TV2-n tűnnek fel az ország legcsinosabb lányai. A Miss Universe Hungary, a Miss World Hungary és a Miss Earth Hungary az utóbbi három évben az RTL Klubon futott A…..
Teljesen összetörten távozott a Fonogram-gáláról Liszt Ferenc, miután egy kategóriában sem hozta a kötelezőt. „Évet neveztek el rólam, baszki, erre a nemzeti filharmonikusok egy Bartók-albummal nyernek. Szánalmas, koppintás az egész, én legalább a saját cuccomat pakoltam…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
mr keynes 2010.10.14 16:02:32
1
1
Azt írja az újság, hogy a Debrecen-Fradira nem más, mint Dragóner Attila és személyes masszőre, Lipcsei Gábor (Péter testvére) csempészte be a szurkolók által ellőtt pirotechnikát. Továbbá egy akkreditált fotósnál is találtak tizenhat darab robbantható valamit. Az MLSZ eljár,…..
A magyar piac legkóklerebb brókercége, a Capital Partners a Tékozló Homár legszebb találatait idéző közleményt jutatott el hozzánk. A szöveg előtt értetlenül állunk, az iromány ugyanis a kínai "DVD-játékosok" használati útmutatójának stílusában vezeti be a…..
mr keynes 2009.09.21 16:07:39
@nickita: Bizony, cseh barátainknál az egyetemet végzett közgazdász is büszkén hordja a "mérnök" megjelölést. Mi a baj ezzel? :-)
Cikkének megjelenése – szeptember másodika – óta több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy Paul Krugman ismét és sokadszorra nekiesett a közgazdász-társadalomnak úgy általában, mert az – egy általa kedvelt törpe kisebbségtől eltekintve – az…..
labdabiztos Varga Zoli vagyok 2008.06.25 08:45:00
63 éves, boldog nyugdíjas. Fiatalon a Fradiban fociztam, aztán meg a Herthában. Ott bundáztam is. Egy olimpiát nyertem. Egyről disszidáltam. Játszottam az Ajaxban is. Cruyff helyére vettek meg. Edzőként dolgoztam a Borussia Dortmundnál. Aztán kiscsapatoknál. Utána a Fradinál, meg a…..
labdabiztos Csak harapósan! 2008.06.02 15:01:00
Masszív, barátságtalan meccsen vagyunk túl. Pont, amilyenek a selejtezők lesznek egytől egyig. A horvátok meghívása ezért telitalálat volt. Birkózás egy viccelődést hírből nem ismerő csapattal, Bodor Boldi hinta-palintái és Koeman pajzán esete a labdabiztossal. Nem gondoltuk,…..
Igen izgalmas játék következik a számokkal az elmúlt negyed évszázad eredményei alapján. Kedves olvasónk, Ulrik nagy fába vágta fejszéjét: feldolgozta az elmúlt 25 év válogatott eredményeit, majd megnézte, milyen törvényszerűségeket tapasztalhatunk, és azt is, hogy mit hozhat…..