Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parlagi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A megszorítások jegyében a kormány bezár több konzulátust, így a Krakkóban található  főkonzulátust is. Emellett azonban új főkonzulátus nyílik Betlehemben. A Lengyel-Magyar Kultiblog elhibázott lépésnek tartja a virágzó lengyel-magyar kapcsolatok…..
Dühöngő? 2008.08.03 12:17:00
 Helen Mirren a leszbikusok királynőjeKépünkön a két nyertes: Pierce Brosnan (balra) és Helen Mirren (jobbra)Fotó: MTI szerző: Baku György Nem minthe nem lett volna mibe belekötni az elmúlt időben.... hiszen autózok, híreket hallgatok... de ez egy másik téma, ami nem fog…..
Dühöngő? Hajrá ÁGI!!!! 2008.06.01 09:03:00
Ezt is el kell keseregnem... Azzal kezdem, hogy teljesen hülye vagyok a teniszhez. Ifjúkori pingpongista múltamból annyi rémlik, hogy fejben rendesen be tud az ember kavarodni és azzal aztán vége is a dalnak.Szávay Áginál ez az év erről szól! Tavaly "üstökösként"…..
A család két napra szétszéledt, itt maradtam egyedül. Legalább megejegyzések nélkül tehetem, hogy a gép előtt ülök, hát idejét láttam, hogy létrehozzam ezt a BLOG-ot. Itt majd jól háborgok a mindennapi történéseken. Mielőtt valaki tévedésbe esne: igazi optimista vagyok!…..