Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miniatur

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinkronicitás blog Küldjetek! 2011.05.09 22:02:00
Egy darab emberi élet kevés ahhoz, hogy meg tudjam tölteni szinkronicitás-élményekkel ezt a blogot. Még ha gyakran meg is esik velem. Úgyhogy küldjétek el, ami veletek történt, hadd olvassuk el mindnyájan! Ide: szinkronicitasblog@gmail.com..
Szinkronicitás blog Haj 2011.05.09 21:49:00
Hétfő reggel rohanok melóba. A frissen mosott hajam lelappad a fejemre, mint egy kilapított bundakesztyű. Már az autóban vagyok, haladok, waxolom a hajam, így mégsem mehetek emberek közé. És a mozdulat kellős közepén (a kezem éppen hajat túr) meglátom az egyik sarkon álldogállni…..
Tavasz van, nekem meg kilóg a kezem a kocsi ablakán, ha csak teheti. Így hajtattam fel a Lánchídra Pesten. Már majdnem átértem, amikor egy másik autó nagy lendülettel felkanyarodott a hídra velem szemben. Átfutott az agyamon a kép, ahogy a saját kocsim oldalához préseli a KEZemet ez…..
Kaptunk egy rakás dobozt tesztelésre a Bburago-importőrtől, volt, aki a könnyebbik végén fogta meg az öntőformát, és a papír feltépése után máris kész autóval berreghetett, én látatlanban a Mercedes SSK-t választottam. Aztán rájöttem, hogy az 1/24-es, tehát elég nagy…..
Miniatur 2010.12.15 13:28:07