Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i-mate

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főnökön, Bende nagyon kedves ember. Néha hozzám cammog, és megkérdi, gyűlölöm-e. Előzményektől függően igenlő és nemleges választ is elfogad. A kérdés számít csak, az interakció, hogy elkezdje a beszélgetést, aminek a végén úgyis azzal zár: „egy szánalmas pozőr…..
A természetbarát robogózás jó ötlet, bár akkor mindennek katalizátoros négyüteműnek kéne lennie. Vagy sűrített levegővel hajtottnak, vagy elektromosnak, és akkor a hulladékakksik okozta szennyezéstől pusztulnánk meg a fókákkal együtt, de ez ugye sokkal jobban tálalható a…..
Palatinus Attila rendkívül termékeny (lásd itt, meg itt, meg itt) magyar stuntrider: a 21. század egyik legjobb eszközét, a youtube-ot használja, hogy akrobatikus tudását népszerűsítse. A forgatás egy teljes napot vett igénybe, két kamerával dolgoztak: minden jelenetet pontosan meg…..
i-mate 2012.11.05 20:45:43
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
i-mate 2012.09.12 14:39:25
anyádhogyvan? ennyi... 2008.05.28 20:43:00
MÁTÉ SZOPTAD..