Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsifancsi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán kevesen tudják, hogy van Pesten egy óvoda, melybe hajléktalan kisgyermekek járnak. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, ugyanis a mai szabályok és törvények szerint óvodába kizárólag olyan kisgyerek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint…..
kicsifancsi 2011.04.05 15:25:37
@Lacusru:
Értem, mire gondolsz. Mert egyházi, be kéne záratni, mert egy óvodás gyerek számára sokkal veszélyesebb dolog megtanítani a Miatyánkot, mint az, ha egész nap étlen, mosdatlan, rossz ruházatban az utcán csavarog, mert az állami óvodából ki van zárva.
Hogy milyen igazad van!
Már csak azt nem értem, hogy te miért nem nyitsz egy olyan óvodát, ami nem egyházi, de hajléktalanok gyerekeivel foglalkozik? Ha maximálisan támogathatónak tartod egyébként a tevékenységet...?

Én azért küldök nekik valamit.
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
Micsoda Gézák vannak! Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk! És komolyan azt hitte, hogy ezt mindenki beveszi. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Kommentelők! Állandó jelleggel olvasom a blogot egy rövid ideje és gondoltam elküldöm az én…..
Mint tudjuk, sehol nem fogadnak el reklamációt a pénztártól való távozás után. Főleg nem blokk vagy valamiféle bizonyíték nélkül. A "nagy testvér" úgy tűnik ezúttal jó szolgálatot tett Tamásnak és ha hasonló helyzetbe kerültök, ne feledjétek levélírónk…..
Ez egy meglepően zavarba ejtő történet, mivel vannak az örökké elégedetlen nők. Őket nehéz rávezetni az élet szeretetére, hogy örüljenek az apróságoknak is. Az meg végtelenül szomorú, mennyire rakaszkodnak ehhez az elképzelt kispolgári szarsághoz, ezért azt hiszik a…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Különösen árulkodó, hogy az egyetlen szegedi melegszervezet, az Írisz Társaság ma gyakorlatilag nem is létezik, amióta az Ifjúsági Ház a terembérlet önkényes emelésével és előre kérésével (!) kifúrta őket. Azóta sem találtak maguknak termet, és idén a Szegedi Ifjúsági…..
- Asszonyom, tudna adni egy kis pénzt?- Ilyen erős, egészséges ember? Menjen el inkább dolgozni.- Asszonyom... Alamizsnát kértem, nem tanácsot.*Gondolom, akárcsak a heteroszexista SzIN-plakát, a tegnapi Napló is csak keveseknél verte le a lécet. Igaz is, a nincsteleneken, nyomorékokon,…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..